Optical socket shpërndarja

Socket shpërndarja optik (pikë) i quajtur edhe end kuti përdorues ndërprerjen është bashkëngjitur si priza në mur. Pikat optike shpërndarjes janë projektuar për zgjidhje FTTH dhe rrjetet pasive optike. Duke qenë aplikim i dobishëm FTTH, socket fibër optike është përdorur për të përfunduar litarët fibër optike, litarët patch, litarët duhan i dredhur, me adapters sipas kërkesave të konsumatorëve.
FTTH fiber optic socket has two, or four ports, which provides the installation of one or two fiber optic adapters, built on the regular SC footprint.
Jera’s fiber optic termination boxes provide mechanical protection, flexible fiber route management and control, easy installation because of features, implemented in design of all FTTH Fiber optic termination boxes.
Jera offers all the FTTH fiber optic faceplates, with needed FTTH accessories: Fiber Optic Pigtail, Fiber Optic Patch Cord, Fiber Optic Adapter, Protection Sleeve, Fiber optic termination Box, Fiber Optic Splice Closure, Drop wire clamps, Down lead clamps, pole brackets, pole banding, Anchoring and Suspension clamps, cable slack storage, etc. We offer most completed passive optical part of FTTH applications.
All the FTTH accessories passed the operation experience test with temperatures ranging from –60 °C up to +60 °C aging test, corrosion resistance test, IP test etc.
Welcome to contact us to have more details.

:

WhatsApp Online Chat !