Spiral Line Fittings

Zgjidhje Jera-së për ADSS dhe OPGW kabllot janë zhvilluar për të përmirësuar besueshmërinë, performancën, duke kursyer kosto e të gjithë rrjetit të shpërndarjes së energjisë.
Jera ofron pajisje preformed djalë për kabllove të zhveshur dhe të izoluar lart për sistemet e aluminit dhe të bakrit për sektorin e HV shpërndarjes së energjisë elektrike dhe për rrjetet hekurudhore. Pajisje spiral është përdorur edhe në rrjetet lart telekomunikacionit në ADSS grip dhe OPGW kabllot e fibrave optike.

Jera Gama e produkteve të produkteve preformed linjës përfshijnë: mbërthen të vdekur-fund djalë, mbërthen pezullimit, lidhjet anësore, lidhjet dyshe, lidhjet izolant të lartë, shufra forca të blinduara, splices plotë tensionit, për alumini, bakri, ose galvanizuar përçuesve bazuar.
Mbërthen destinuara për ankorimin e linjave ajrore të transmetimit të energjisë, ndriçimin e rrugëve, transportit tokës, elementet e ndërtimit dhe ndërtimet të cilat ofrojnë metoda më efektive e sotme per sigurimin guy fije floku. Kjo unik, një copë vdekur-fund është i zoti në dukje dhe të lirë nga bulonave ose të lartë të stresit pajisjet që mbajnë. Mbërthen guy teli vdekur-fund ishte i pari për të ofruar lak cabled, një tipar që ofron më shumë qëndrueshmëri, tensioning lehtë dhe përshtatshmëri për Guying shumëfishtë. GUY-Grip vdekur-skajet janë bërë nga materiali i njëjtë si fillesë për të cilat ato janë aplikuar. Ato duhet të përdoren në hardware që është mbajtur në një pozicion të caktuar. Linja Montimi i sipërm nuk duhet të lejohen të rrotullohen ose të tjerr rreth boshtit të fillesë. Ato nuk duhet të përdoren si mjete, duke përfshirë vijnë-alongs, duke tërhequr-në mbërthen, etj

Të gjithë ata janë testuar në bashkëpunim me kompanitë e energjisë elektrike dhe të telekomunikacionit në mënyrë që të plotësojë kërkesat lokale dhe standardet kombëtare të klientëve tanë.

Çdo ditë ne - Jera jemi të përmirësuar pajisje tanë për të arritur sfidat e reja të tregut global elektrike dhe rrjetit të shpërndarjes.
Ne jemi të përqëndrohet në cilësinë dhe në zgjidhjet e kryera për klientët tanë.
Mirëpritur të na kontaktoni

:

Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Tree

WhatsApp Online Chat !