Vdekur-fund mbërthen Guy

Jera prodhojnë pajisje preformed djalë për përçuesve të zhveshur dhe të izoluar kabllo ajrore.
Lloji më i zakonshëm i spiral linjës përshtatshëm të quajtura produkte të tjera të linjës preformed është: i vdekur-fund mbërthen djalë. Guy rrokje vdekur-përfundon përdorura në kullat apo polet druri në ndërtimin e rrjetit të shpërndarjes. Vdekur-fund mbërthen guy janë bërë nga materiali i njëjtë si dirigjent të cilat ata aplikuar, alumini, bakri, çeliku e galvanizuar
Përgjithësisht vdekur-fund mbërthen djalë mund të përdoret në shpërndarjen e energjisë elektrike ose në rrjete lart telekomunikacionit për fikso ADSS dhe OPGW kabllot me fibër optike për shtyllat dhe kullat.
Mbërthen janë të destinuara për të ankoruar dirigjent lart ose sigurimin guy fije floku e pol. Unike, një copë dizajn pa bulona apo të lartë-stresi pajisje mbajnë garantuar instalim të lehtë me periudhë të gjatë të jetës së preformed spiral përforcon përshtatshëm.
Jera është i aftë për të zhvilluar vdekur-fund mbërthen guy tela sipas specifikimeve tuaj kabllor.
Të gjitha të telit formuar përfundon tanë të vdekur janë testuar në bashkëpunim me kompanitë e energjisë elektrike dhe të telekomunikacionit në mënyrë që të plotësojë kërkesat lokale të klientëve tanë. Për më tepër, Jera ka gamë të plotë të objektit të testimit për të vazhduar testet e telave spiral.

Çdo ditë ne jemi përmirësuar pajisje tanë për të arritur sfidat e reja të tregut global elektrike dhe rrjetit të shpërndarjes.
Ne jemi të përqëndrohet në cilësinë dhe në zgjidhjet e kryera për klientët tanë.
Mirëpritur të na kontaktoni

:

Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Key

WhatsApp Online Chat !