ACCC, mbërthen ACSR djalë

Alumini deadends përdoret në polet ose kullat metalike në ndërtimin e rrjetit të transmisionit në shpërndarjen elektrike bazuar në ACCC dhe përçuesve ACSR.
Aluminum grips are made of high strength corrosion resistant aluminum alloy wire, covered by sand layer and glue, can be used in any environments. Helical aluminum grips are designed to hold the full rated strength of aluminum (ACC), or aluminum alloy (ACCC), or aluminum covered steel (ACSR) conductors.
Usually installed on conductor, do not require any tools.

Jera preformed production line is capable to adjust wire formed dead ends in accordance to data sheet clients’ cable.

Të gjitha të ADSS mbërthen tona qorrsokak dhe pajisje teli formuara janë testuar me bashkëpunimin e energjisë elektrike dhe të telekomunikacionit shërbimet në mënyrë që të plotësojë kërkesat e klientëve tanë.
Jera has the complete range of test equipment to proceed the type test of heliformed dead ends from preformed line products range.
We focus on the quality and complete range of steel formed grips, which includes: fiber optic cable dead-end guy grips, suspension grips, side ties, twin ties, insulator top ties, armor rods, full tension splices, casted thimbles, pole fittings (anchor shackles, ball eye), motion control damper etc.
Each day we are improving our products to achieve new challenges of global electrical and network distributing market.
Welcome to contact us

:

WhatsApp Online Chat !