ADSS kabllor Guy mbërthen

ADSS vdekur-fund grip të përdorura në polet ose kullat metalike në ndërtimin e rrjetit të shpërndarjes në telekomunikacionit me kabllo ADSS fibër optike.
ADSS cable deadend grips are made of galvanized steel, covered by special sand layer and glue.
Usually installed on plastic jacket overhead ADSS fiber optic cables, do not require any tools. Bare, flat, figure 8 cables are forbidden to be used with this type of preformed helical fitting.

Jera linjë prodhimi preformed është i aftë për të rregulluar teli përfundon formuar vdekur në përputhje me kabllo klientëve fletën e të dhënave. Kur forca tensioni është i lartë, ajo duhet të zbatohet spiral rrokje ADSS me thurje mbrojtës me qëllim të mbrojtjes fije thelbin nga dëmtimi gjatë tensioning. Kundërt me të, ajo mund të aplikohet ADSS preformed rrokje teli pa mbrojtës, kur tensioni është nën 9 KN, me këllëf ose pa të.

Të gjitha të ADSS mbërthen tona qorrsokak dhe pajisje teli formuara janë testuar me bashkëpunimin e energjisë elektrike dhe të telekomunikacionit shërbimet në mënyrë që të plotësojë kërkesat e klientëve tanë.
Jera has the complete range of test equipment to proceed the type test of heliformed dead ends from helical line products range.
We focus on the quality and complete range of steel formed grips, which includes: dead-end guy grips, suspension grips, side ties, twin ties, insulator top ties, armor rods, full tension splices, casted thimbles, pole fittings (anchor shackles, ball eye), motion control damper etc.
Each day we are improving our products to achieve new challenges of global electrical and network distributing market.
Welcome to contact us

:

WhatsApp Online Chat !