ADSS kabllor Guy mbërthen

ADSS vdekur-fund grip të përdorura në polet ose kullat metalike në ndërtimin e rrjetit të shpërndarjes në telekomunikacionit me kabllo ADSS fibër optike.
ADSS kabllor deadend mbërthen janë bërë prej çeliku e galvanizuar, të mbuluara nga shtresa të veçantë rërë dhe zam.
Zakonisht instaluar në kabllove plastike xhaketë lart fibra optike ADSS, nuk kërkojnë ndonjë mjete. Bare, banesë, figura 8 kabllot janë të ndaluara për t'u përdorur me këtë lloj të përshtatshëm preformuar spiral.

Jera linjë prodhimi preformed është i aftë për të rregulluar teli përfundon formuar vdekur në përputhje me kabllo klientëve fletën e të dhënave. Kur forca tensioni është i lartë, ajo duhet të zbatohet spiral rrokje ADSS me thurje mbrojtës me qëllim të mbrojtjes fije thelbin nga dëmtimi gjatë tensioning. Kundërt me të, ajo mund të aplikohet ADSS preformed rrokje teli pa mbrojtës, kur tensioni është nën 9 KN, me këllëf ose pa të.

Të gjitha të ADSS mbërthen tona qorrsokak dhe pajisje teli formuara janë testuar me bashkëpunimin e energjisë elektrike dhe të telekomunikacionit shërbimet në mënyrë që të plotësojë kërkesat e klientëve tanë.
Jera ka gamë të plotë të pajisjeve të testit për të vazhduar testin Lloji i përfundon heliformed vdekur nga spiral gamë të produkteve të vijë.
Ne fokus në cilësinë dhe gamë të plotë të mbërthen çeliku formuar, i cili përfshin: mbërthen të vdekur-fund djalë, mbërthen pezullimit, lidhjet anësore, lidhjet dyshe, lidhjet izolant të lartë, shufra forca të blinduara, splices plotë tensionit, thimbles casted, pajisje pol (prangat spirancë , sy topin), kontrolli lëvizje flutur etj
Çdo ditë ne jemi përmirësimin e produkteve tona për të arritur sfidat e reja të tregut global elektrike dhe rrjetit të shpërndarjes.
Mirëpritur të na kontaktoni

WhatsApp Online Chat!