lidhjet Top

Lidhjet lartë janë të dizajnuara për ndeshjen kokën, qafën e izolatorëve polimer, izolant porcelani, izolatorëve post-tipit me dirigjent aplikuar, nga ana e lartë e izolant. Izolant kravatë lartë është përdorur për të përçuesve zhveshur ajrore bundled në rrjetet e transmetimit të energjisë TM dhe TL. Tie lartë për izolant polimer janë bërë prej alumini mbuluar çeliku, materiale alumini. Material i lidhjeve heliformed lartë varet nga lloji materiale të përcjellësit të zbatohet me, ACCC apo ACSR. Preformed kravatë izolant të lartë të pajisur gjithashtu me Rube fjongo për të ulur konsumuarit e dirigjent dhe izolant.
Jera prodhojnë tela formuar izolant lidhjeve të lartë të llojeve të mëposhtme: Top kravatë wraplock, top binjake kravatë (mbështetje kravatë të dyfishtë). Të dy llojet e lidhjeve spiral të lartë të sigurojë një metodë të përmirësuar të siguruar kabllo, në krahasim me kravatë dorëzojë linjës shufra mbrojtës
Unike, një copë dizajn pa bulona apo të lartë-stresi pajisje mbajnë garantuar instalim të lehtë me periudhë të gjatë të jetës së lidhjeve paraformuara izolant të lartë.
Jera është i aftë për të zhvilluar mbërthen preformed tensionit dhe lidhjet preformed lartë sipas specifikimeve kabllor tuaj, izolant diametër qafën dhe distanca në mes të poleve.
Ne jemi të përqëndrohet në cilësinë dhe në zgjidhjet e kryera për klientët tanë.
Mirëpritur të na kontaktoni.

:

Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Kupën

WhatsApp Online Chat !