Çelik Bandings

Banding apo leukoplast produkte dhe pajisje janë zhvilluar për të deng artikuj së bashku, për të bashkëngjitni pajisje industriale në polet. sistemi banding është një grup i materialeve fiksim dhe pajisje të veçanta fiksimin e bërë prej çeliku inox apo çeliku, të mbuluara me materiale të veçanta, gazit, industritë e naftës dhe të minierave, shenjat ndreqim të linjë të energjisë.

Për shkak të avantazheve si jetën e zgjatur e shërbimit; jashtëzakonisht i lehtë dhe i përshtatshëm në përdorim, të sigurt dhe fort bashkëngjitur, leukoplast pajisje mund të aplikohet shumë gjerësisht: në zgjidhje elektrike fiksim, në ndërtimin e linjave të shpërndarjes elektrike: tensionit të ulët dhe të tensionit të lartë linjave ABC, linjave ajrore të transmetimit, linjat e telekomunikacionit, ndërtimin e Outdoor rrjetet pasive optike, rrugë ose shenjat e trafikut dhe kamera video, tuba dhe pajisje të tjera pol, detare dhe transportin hekurudhor.

Për ish, paketa bazë e banding pajisje për fikso pajisje të LV-ABC për pol përfshin.:

* Stainless steel band
* The tool for tightening band
* Buckles or clips
The design of banding clips and buckles exclude purchase bolts, nuts and washers, keys of different sizes.

Instalimi është shumë e thjeshtë

* Pritini rrip çelik me gjatësi të nevojshme nga mjet banding rrip
* Put on it the stainless steel buckle
* Fix the strap by moving the strap banding tool wheel (or ratchet), then cut the band.
Steel strapping is the strongest way of securing with heavy loads, when fixing items withhold the high tensile strength. Jera’ banding products are available in different sizes to assist your strapping needs.

Mirëpritur të na kontaktoni që të ketë më shumë detaje.

:

WhatsApp Online Chat !