Çelik Bandings

Banding apo leukoplast produkte dhe pajisje janë zhvilluar për të deng artikuj së bashku, për të bashkëngjitni pajisje industriale në polet. sistemi banding është një grup i materialeve fiksim dhe pajisje të veçanta fiksimin e bërë prej çeliku inox apo çeliku, të mbuluara me materiale të veçanta, gazit, industritë e naftës dhe të minierave, shenjat ndreqim të linjë të energjisë.

Për shkak të avantazheve si jetën e zgjatur e shërbimit; jashtëzakonisht i lehtë dhe i përshtatshëm në përdorim, të sigurt dhe fort bashkëngjitur, leukoplast pajisje mund të aplikohet shumë gjerësisht: në zgjidhje elektrike fiksim, në ndërtimin e linjave të shpërndarjes elektrike: tensionit të ulët dhe të tensionit të lartë linjave ABC, linjave ajrore të transmetimit, linjat e telekomunikacionit, ndërtimin e Outdoor rrjetet pasive optike, rrugë ose shenjat e trafikut dhe kamera video, tuba dhe pajisje të tjera pol, detare dhe transportin hekurudhor.

Për ish, paketa bazë e banding pajisje për fikso pajisje të LV-ABC për pol përfshin.:

* Stainless steel band
* Mjet për forcimin e grupit
* kopset ose Clips
Dizajni i clips banding dhe kopset përjashton Bolts blerje, arra dhe washers, çelësat e madhësive të ndryshme.

Instalimi është shumë e thjeshtë

* Pritini rrip çelik me gjatësi të nevojshme nga mjet banding rrip
* vënë mbi të shtrëngoj çelik
* Fix rrip duke lëvizur rrip banding mjet rrota (ose shtrëngojë), pastaj prerë band.
Rripe çeliku është mënyra më e fuqishme e siguruar me ngarkesa të rënda, kur sendet fiksimin mbajë forca të lartë elastik. Produktet banding Jera 'janë në dispozicion në madhësi të ndryshme për të ndihmuar nevojat tuaja leukoplast.

Mirëpritur të na kontaktoni që të ketë më shumë detaje.

WhatsApp Online Chat!