mjete banding

mjet banding rrip, tjetër mjet i quajtur band përdorur në zgjidhje fiksim me leukoplast band dhe kopset për të bashkëngjitni pajisje industriale, ankorimin dhe kuvendet Pezullimi dhe pajisje të tjera në polet me LV, kabllo pajisje HV ABC, me pajisje kabllo fibër optike në ndërtimin e pasive optike rrjetet, në detare dhe hekurudhore të transportit, minierave, industrinë e naftës dhe gazit, fiksimin këndon në linjë energjisë.

Mjete banding janë bërë nga forca të lartë vdesin casted, hardware hekuri është i falsifikuar. Mjet leukoplast ka superiore rezistencë ndryshk korrozioni, dhe probleme proofed dizajn cilat në mënyrë rigoroze clamped band dhe kopset. Thikë prerë mban mjaft e prerjes cikle dhe për të garantuar periudhë të gjatë të shërbimit të mjet.

Operacionet e prerjes, tensioni, banding mund të bëhet me dorezë tjerr tensioni, pranverë ngarkuar gripper dhe prestar. Për të përfunduar instalimin: ka vetëm një mjet e nevojshme. Banding mjet është i përshtatshëm për grupet çelik gjerësi prej 1/4 "për 3/4". Trashësia maksimale e grupit të çelikut montuar është 0.030 "

Jera prodhon varg teli të mjeteve leukoplast:

* Mjet lloj Wheel për operacionet me band leukoplast
* Ratchet type tool for operations with band strapping
* Tie tool for operations with nylon cable ties
* Pistol cable tie tool for operations with stainless steel cable ties
For ex., the basic package of banding accessories to fixate the Pole line hardware includes:
* Stainless steel band
* Banding tool
* Buckles

instalimi:

* Pritini rrip çelik me gjatësi të nevojshme nga banding mjet
* Put on it the stainless steel buckle
* Fix the strap by moving the strap banding tool wheel, then cut the band.
Jera produces the whole set of banding accessories in order to offer most completed solution to you in industrial fittings’ attachments.

:

WhatsApp Online Chat !