lidhjet kabllore

lidhjet kabllore janë përdorur në zgjidhje fiksuese për të deng kabllot për pajisje industriale. Të bashkëngjitni shenjë rrugë, sinjal të trafikut me polet në aplikimet komunale. Këto pajisje kabllo pirg kabllot lart me energji elektrike, pajisje fibra kabllorë optike. Lidhjet janë përdorur në detare dhe hekurudhore të transportit, minierave, naftës, ujë dhe industrinë e ndërtimit gazit, shpime nëntokësore dhe kërkesave të tjera të përgjithshme, duke përfshirë Hoses, tuba dhe kurdis kontrollit apo kabinete.

Jera ka një gamë të gjerë produkt i lidhjeve kabllore të llojeve të ndryshme, kryesore janë:

* Tiranta najlon
* lidhjet kabllore Stainless steel
* I plotë veshura çelik kabllor lidhjet
të gjitha lidhjeve kabllore janë të vetë mbyllje. Lidhjet çelik banding të vijë me një siguri të prerë tehe për mirëmbajtje të sigurt. Dizajni dhe materialet të sigurojë cilësi të shquar të lidhjeve, e cila u lejon atyre të përdoret në fusha të ndryshme klimatike, dëborë, të ftohtë, detare dhe mjedise të kripura. Përvoja pajisje kabllore kaluar në bashkëpunim me provë temperatura çiklizmit, korrozioni provë rezistencës etj

instalimi:

* Përgatitja madhësinë e saktë dhe llojin e kabllo lidhëse
* Band atë mbi accessory dhe pol.
* Fix kravatë në pjesën e saj mbyllje.
* Shtrënguar lidhja me dorë ose përdorin mjet kabllo kravatë tensioning
Jera furnizon tërësia e banding lidhjet aksesorëve, ofron zgjidhje më të kompletuar për ju në të bashkëngjitni skedarë pajisje industriale.

WhatsApp Online Chat!