kopset Stainless steel

Stainless çeliku banding kopset, të tjera të quajtura klip çelik të përdorura në zgjidhje fiksim me band leukoplast për të bashkëngjitni pajisje industriale, ankorimin dhe kuvendet Pezullimi dhe pajisje të tjera në polet me LV, pajisje HV ABC kabllo, me pajisje kabllo fibër optike në ndërtimin e pasive optike rrjetet, në detare dhe hekurudhore të transportit, minierave, industrinë e naftës dhe gazit, fiksimin këndon në linjë energjisë.
Buckles are made of stainless steel of different grades: 202, 304, 316. Grade 316 has a superior rust corrosion resistance to be used in marine sphere.
For single or double wrapped stainless steel buckles has 2 main types:
- Simple type, L-type
- Reinforced, T-type
Reinforced buckle can guarantee extra extended service life; and attaching under significant mechanical loads because of teeth which strictly clamped the band.
Stainless steel buckles are made of different sizes depend on band strapping size.
Jera’ stainless steel buckles are available in different sizes to assist your strapping needs of securing with heavy loads

:

WhatsApp Online Chat !