Kene T-type

Stainless clip çeliku T-tipit, përdoret me shumë lloje të grupit Jera-së, për të bashkëngjitur pajisje e linjave ajrore në polet. Lidhje të sigurt me forcë të mirë mekanike arritur me formë të veçantë të shtrëngoj. Zakonisht zgjidhje është përdorur në pajisje elektrike kabllo, optike pajisje kabllo fiber në ndërtimin e rrjeteve pasive optike, në detare dhe hekurudhore të transportit, minierave, industrinë e naftës dhe gazit, fiksimin këndon në linjë energjisë.
T-type buckles has more thickness of material than L-type buckles, and intended for usage at high-tension strength connections and links.
Buckles T-type has proven the quality by our customers.
Jera’ stainless steel buckles are available in different sizes to assist your strapping needs of securing with heavy loads.
Grades Width
202, 304, 316 1/4“ – 6,4 mm
3/8“ – 9,5 mm
1/2“ – 12,7 mm
5/8“ – 16,0 mm
3/4“ – 19,0 mm
Company’ logo and stainless steel buckle type can be marked on buckle itself.
All the strapping accessories passed the operation experience test with temperatures ranging from –50 °C up to +60 °C aging test, corrosion resistance test, IP test etc.
Welcome to contact us to have more details.
Application:
• Cut the stainless steel strap with needed length by strap banding tool
• Put on it the stainless steel buckle
• Fix the strap by moving the strap banding tool wheel, then cut the band.
Jera buckles are available separately or together in assembly with stainless steel band, strap banding tool.

:

WhatsApp Online Chat !