Shiritin Stainless Steel

rrip Stainless steel, band tjetër quhet çelik si një zgjidhje fiksim është projektuar për të bashkëngjitni pajisje industriale, ankorimin dhe kuvendet Pezullimi dhe pajisje të tjera në polet. Band është përdorur me zgjidhje elektrike fiksim, me LV, pajisje HV ABC kabllo, me pajisje fibër optike kabllo në ndërtimin e rrjeteve pasive optike, në detare dhe hekurudhore të transportit, minierave, industrinë e naftës dhe gazit, fiksimin shenja linjë të energjisë.

Straps are made of stainless steel of different grades: 201, 202, 304, 316, 409. S/s grade 316 has a superior rust corrosion resistance to be used in marine sphere due to aggressive chemical environment, temperatures, humidity and radiation.

:

WhatsApp Online Chat !