•   Quality yakin

    Quality yakin

    Sakabéh campuran bakal diuji numutkeun standar internasional.

  • produksi ajakan

    produksi ajakan

    Pemesanan bakal ngolah dina 1 day digawé, sarta pengiriman barang hijina nyokot ngeunaan 2 nepi 3 dinten bisnis nepi ka maksud utama.

  • Garapan global

    Garapan global

    Cara modérn CRM, Garapan dina proyék asing, staf internasional.

JERA LINE FITTING CO., LTD is a foreign investment factory of fiber optic cable distribution equipment and electrical cable distribution accessories. We specialize in overhead, underground cable fittings for Low voltage ABC and high voltage cable conductors, which used in electrical distribution systems, street lightning, buildings, transportation, substations with voltage from 0.4 to 35 KV.

Saterusna Jera garis ngahasilkeun fittings pikeun garis serat optik kalayan ADSS, tipe 8, kabel serelek. fittings garis hélik (spiral kawat) pikeun kabel overhead.

Simkuring gaduh pangalaman cukup supplying produk disebutkeun sarta dimaksudkeun pikeun masihan solusi nu paling réngsé dina komponén jaringan optik pasip ogé. komponén serat optik urang, asesoris na leyuran bisa kapanggih dina proyék Telecom, puseur data pisan tempat.

MACA DEUI

Arrivals anyar

Rék meunang petik, sampel bebas, sarta ideu anyar? Contact us kiwari , urang bakal senang ngadangu ti anjeun.

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

WhatsApp Online Chat !