•   Quality yakin

    Quality yakin

    Sakabéh campuran bakal diuji numutkeun standar internasional.

  • produksi ajakan

    produksi ajakan

    Pemesanan bakal ngolah dina 1 day digawé, sarta pengiriman barang hijina nyokot ngeunaan 2 nepi 3 dinten bisnis nepi ka maksud utama.

  • Garapan global

    Garapan global

    Cara modérn CRM, Garapan dina proyék asing, staf internasional.

JERA garis pas CO., LTD mangrupakeun investasi asing manufactory tina serat optik alat distribusi sambungan kabel jeung asesoris distribution sambungan kabel listrik ngarah. Urang ngahususkeun dina overhead, fittings sambungan kabel bawah tanah pikeun tegangan Low ABC jeung tegangan tinggi konduktor sambungan kabel, anu dipaké dina sistim distribusi listrik, jalan kilat, wangunan, transportasi, substations kalawan tegangan ti 0,4 nepi ka 35 KV.

Saterusna Jera garis ngahasilkeun fittings pikeun garis serat optik kalayan ADSS, tipe 8, kabel serelek. fittings garis hélik (spiral kawat) pikeun kabel overhead.

Simkuring gaduh pangalaman cukup supplying produk disebutkeun sarta dimaksudkeun pikeun masihan solusi nu paling réngsé dina komponén jaringan optik pasip ogé. komponén serat optik urang, asesoris na leyuran bisa kapanggih dina proyék Telecom, puseur data pisan tempat.

MACA DEUI

Arrivals anyar

Rék meunang petik, sampel bebas, sarta ideu anyar? Contact us kiwari , urang bakal senang ngadangu ti anjeun.

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

WhatsApp Online Chat !