19′ Rack mount fiber optic distribution frame (ODF) 1U-24-SC-S

Inpo produk:

19 rak Gunung pigura serat optik distribution ,1U-24-SC, dieusian bisa dipasang dina 19 cabinets inci jaringan serat Telecom optik, dina kamar parabot CATV sarta kamar alat jaringan.

ODF 19 rak Gunung mantuan pikeun nyambungkeun kabel optik, terusna, sarta manajemén sambungan kabel luyu, nu méré panangtayungan dipercaya jeung jaman hirup panjang pamakéan jaringan FTTX.

ODF 1U-24-SC bisa nampung nepi ka 24 serat basa sambungan inti dina jenis SC biasa / APC, LC / duplex, SC / UPC of patch cords na adapters serat optik.

24 palabuhan tina serat optik patch panels anu sadia dina rentang produk fo Jera urang kalawan adapters pre-dirakit ogé.

 

Technical specification:

 

ngetik

dimensi

Adapters

Splice Dulang

Feeders

ketebalan bahan

beurat

1U-24-SC

490x340x45

24 SC, LC

12 serat

4, diameter12-17 mm

1.3 mm

3.4 kg

 

Serat optik Distribusi kotakna (ODF) Pikeun 19 "rak Gunung Tangkuban Parahu, 1U-12-SC dijieun baja, dicét ku husus, anu ngajamin jaman panjang pamakéan indoor jeung cooling. tipe kabinét-dipasang di instalasi dipigawé ku 4 screws galvanized. ODF 1U-24-SC boga 12 baki serat pikeun tabung shrinkable panas.

rak 19 Ieu Gunung serat pigura Distribusi optik boga 3 adapters robah-robah faceplates wadah, guna ngayakeun réplikasi SC jeung FC panyambungna ngetik lamun diperlukeun.


jéntré produk

Tags produk

Jera nawarkeun rentang produk paling réngsé tina asesoris jaringan optik pasip, pikeun pangwangunan jaringan nurutkeun téhnologi FTTX. Asesoris kayaning: serat optik Pigtail ,serat optik adaptor ,sleeves panyalindungan Panas shrinkable splice ,serat optik patch ari ,Serat titik optik ,Serat optik Splice Closures FTTH serelek clamps ,Handap clamps kalungguhan,band stainless steel sarta buckles tegangan clamps ,serelek clamps sambungan kabel , pole brackets, Anchoring na gantung clamps ,slack sambungan kabel gudang

Urang nawiskeun paling réngsé bagian optik pasip tina aplikasi FTTX kalawan laju luhur modularity na scalability.

Jera offers to customers high quality and good price fiber optic cable products. Feel free to inquire about this ODF price.

Wilujeng sumping ngahubungan kami!








  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    Produk patali

    :

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

    WhatsApp Online Chat !