Tentang Kami

JERA garis pas CO., LTD mangrupakeun investasi asing manufactory tina serat optik alat distribusi sambungan kabel jeung asesoris distribution sambungan kabel listrik ngarah. Urang ngahususkeun dina overhead, fittings sambungan kabel bawah tanah pikeun tegangan Low ABC jeung tegangan tinggi konduktor sambungan kabel, anu dipaké dina sistim distribusi listrik, jalan kilat, wangunan, transportasi, substations kalawan tegangan ti 0,4 nepi ka 35 KV.

Saterusna Jera garis ngahasilkeun fittings pikeun garis serat optik kalayan ADSS, tipe 8, kabel serelek. fittings garis hélik (spiral kawat) pikeun kabel overhead.

Simkuring gaduh pangalaman cukup supplying produk disebutkeun sarta dimaksudkeun pikeun masihan solusi nu paling réngsé dina komponén jaringan optik pasip ogé. komponén serat optik urang, asesoris na leyuran bisa kapanggih dina proyék Telecom, puseur data pisan tempat.

produk konci kami téh:

Insulasi piercing konektor (IPC), sambungan Bimetal, alur panyambungna Parallel, Bolted lugs kabel, Preinsulated leungeun baju, clamps gantung, Anchoring clamp, kurung, LV maot tungtung clamp, steel tali baja, bertulang ngaitkeun, steel band baja, buckles atawa klip, sambungan kabel sela jeung dasi, Pigtail baud na hook, comealong overhead jeung katrol, lir Mechanical, alat pondok-circuiting jeung asesoris panyalindungan lianna. Serat optik Splice Closures, optik Distribusi nunjuk / stop kontak, serat optik patch ari, Pigtails, Adapters purwakarta Splitter, Protection leungeun baju. Dicekel maot-tungtung, gantung cekelan, dicekel Preformed, armor rod, Geter Dampers, ka handap nuju clamps, thimbles, clamp clevis tur sagala rakitan diperlukeun jeung hardware (Tumbu ranté, stop kontak Clevis, jangkar shackles, panon bola jsb).

Sakabéh produk geus diuji jeung kolaborasi listrik atawa Telecom pausahaan guna nyugemakeun sarat lokal jeung standar nasional konsumén urang.

Urang nawiskeun ka customer urang jasa jeung produk dipercaya panghadena leyuran.

group urang tina insinyur asing pisan ngalaman tur Jera nyaeta fléksibel jeung ngaronjatkeun produk atanapi lakukeun OEM - urang malah bisa ngamimitian produk anyar keur anjeun haratis, gumantung kana téhnologi anu urang boga pakait. Kami hayang pisan rék dilegakeun rentang produk urang ku staring produksi anyar, panalungtikan atanapi malah ngamekarkeun produk nurutkeun spésifikasi anjeun, sarta ngalakonan sagala dokuméntasi diperlukeun, model 3D.

parusahaan urang geus operasi nurutkeun ISO 9001: 2008, yen naha produk urang dijual ka leuwih 10 nagara jeung wewengkon kayaning CIS, Eropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah.

Urang papanggih pangabutuh customer kalawan harga adil, produksi ajakan, pangiriman sakuliah dunya, MOQ pangleutikna, Quality percaya diri, fleksibel OEM, sarta cara modérn CRM tur kontak langsung.

kahayang urang geus komitmen pikeun ngawangun hubungan jangka panjang sareng anjeun. Unggal dinten urang aya ngaronjatkeun asesoris urang pikeun ngahontal tantangan anyar pasar global.

 Rék meunang petik, sampel bebas, sarta ideu anyar? Contact us kiwari, urang bakal senang ngadangu ti anjeun.

 


:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala