ADSS sambungan kabel bodo Pakem JS

Inpo produk:

Dipigawé maot tungtung bodo cekelan, JS were developed to grip the ADSS fiber optical cable while construction of internet network lines on wood poles or concrete towers, as analog of classical wedge tension clamps. ADSS cable in applied in telecommunications, and our distribution dead ends are depended by telecom distribution and network construction companies.

ADSS preformed kawat bodo cekelan, JS anu dijieunna tina waja panas dip galvanized, ASTM A475 baku tina rod kawat.

ADSS distribution dead ends guy-grip do not require any tool for installation and can be mounted on sambungan kabel serat optik, directly. Overhead ADSS dead end JS type do not require and protective rods or side splices, it can be installed straight on the fiber cable jacket.

Konfigurasi tina ADSS preformed clamp diitung guna ngaleutikan karugian panempatan tina signal lampu. Sajaba ti éta, parusahaan urang geus researched nyatu variétas of dicekel tegangan hélik sarta kami bisa cocog kawat kabentuk tungtung maot urang ka ukuran kabel ADSS anjeun, nurutkeun beban kerja sarta diaméter luar.

 

beban Gawe sahiji sambungan kabel (megatkeun beban), kn

ADSS ukuran kabel, mm

Tudung ramo, bisa jadi dilarapkeun kana beban tegangan

konfigurasi kawat

Panjang, mm

kode warna

Beurat, kg

1 (2)
2 (3,5)
3 (5)
4 (7)
5 (9)
6 (10)
7 (12)
8 (14)
9 (15)

5,0 / 5,6

tanpa

AS-1 (1-7 kn)
UT-05 (1-7 kn)
UT-1 (5-10 kn)
UT-3 (12-15 kn)

Dieusian luyu pikeun sambungan kabel beban bisa dipake

Dieusian luyu pikeun sambungan kabel beban bisa dipake

beureum

Dieusian luyu pikeun sambungan kabel beban bisa dipake

5,7 / 6,5

koneng

6,6 / 7,4

hideung

7,5 / 8,4

oranyeu

8,5 / 9,4

coklat

9,5 / 10,5

bodas

10,6 / 11,6

biru

11,7 / 12,8

hejo

12,9 / 14,1

beureum

14,2 / 15,6

koneng

15,7 / 17,3

hideung

17,4 / 19,1

oranyeu

19,2 / 20,9

coklat

 21 / 22,8

bodas


jéntré produk

Tags produk

Jera preform garis nyaeta mampuh nyaluyukeun ADSS dipigawé luyu mun spésifikasi tina sambungan kabel ADSS, kitu ogé, atanapi ngembangkeun produk anyar keur ukuran kabel pasti di 7 poé.

Sakabéh urang spiral kabentuk produk kawat geus diuji sarta diverifikasi guna nyugemakeun sarat konsumén urang.

Jera preformed boga rentang lengkep pakakas uji pikeun lumangsungna éta uji tipe produk garis hélik, preformed bodo Pakem tungtung maot.

Urang difokuskeun kualitas sarta rentang lengkep baja kabentuk dicekel bodo, anu ngawengku: sebaran ADSS tungtung maot , Strand bodo dicekel ,dicekel gantung ,galvanized dasi samping baja ,leupaskeun kawat maot tungtung ,dasi kembar ,insulator luhur dasi ,rod armor , full tension splices, thimbles, pole fittings (anchor shackles, ball eye), Diwangun Kawat Asesoris , motion control damper etc.

Wilujeng sumping ngahubungan kami






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    Produk patali

    :

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

    WhatsApp Online Chat !