Jangkar bracket CA-1500

Inpo produk:

Low voltage ABC anchor bracket made of aluminum alloy, developed to be used on wooden, metal or concrete poles. Mostly installed in LV-ABC line with anchor clamps for main cables by 2 stainless steel band (20 mm) or 1 bolts 14, 16 mm diameter.

Low tegangan ABC garis dilumangsungkeun dua tegangan clamp Pa 1500.

assembly nu geus kaliwat dina tés tegangan, test tegangan. pangalaman operasi kalawan suhu mimitian ti -60 ° C nepi ka uji C +60 °, test Ngabuburit hawa. Sagala kurung meets kriteria of NF C 33042 sarta en 50-483

Kualitas ieu asesoris tegangan low ieu dibuktikeun ku panyambungna kami

konsumén.

Analogs: CA 1500, CS 1500, CS 1500 F, CS 10, CS10.3

ngetik MBL, kn Beurat, kg       material
CA-1500150,175alloy aluminium

jéntré produk

Tags produk




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

    Produk patali

    :

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key