Drop Wire Clamp D2

Inpo produk:

FTTH drop clamp D2 designed for suspension or tension round or flat FTTH fiber optic cable or drop wire cable in FTTX construction or telephone drop wires. FTTH clamp D2 is applied outdoor on routes with short spans up to 50 mm.

FTTH serelek clamp pisan gampang pikeun instalasi, sarta teu merlukeun parabot tambahan, handily disaluyukeun logam S-hook ngamungkinkeun instalasi basajan dina cross-panangan atanapi gantung kurung na FTTH uli, kitu ogé.

FTTH clamp palastik D2 boga klip plastik pikeun babak na kabel datar Ukuran diaméterna 2,5-5 mm atanapi Ukuran 2 * 5 mm, nu nyertakeun lolobana Bulan populér tina kabel FTTH outdoor. Klip plastik nyadiakeun adherence unggulan jeung kabel na nanggungkeun ka kantor asuransi nu fiksasi dipercaya.

 Technical specification:

Product code

Ukuran kabel, mm

MBL, kn

Beurat, kg

D2

Babak 2-5,

Datar 2 * 5

0,5

0,04

 

Bahan: UV thermoplastic tahan, logam S-hook.

Analogs: DS2, GKN, DW-1070

Fiber Optic Cable Suspension Clamps and FTTH cable accessories are available either separately or together as assembly. Jera’s FTTH plastic suspension clamps have been tested and verified in order to satisfy the requirements of our customers.

Urang difokuskeun kualitas sarta rentang lengkep FTTH clamps sambungan kabel sarta sagala rupa kantétan sambungan kabel serelek. Wilujeng sumping ngahubungan kami


jéntré produk

Tags produk

FTTH serelek clamp D2 high quality, low price.  D2 Clamp for suspension or tension round or flat FTTH fiber optic cable.






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    :

    WhatsApp Online Chat !