Drop Wire Clamp D2

Inpo produk:

FTTH serelek clamp D2 dirancang pikeun gantung atawa tegangan buleud atawa kabel optik fiber FTTH datar atawa leupaskeun sambungan kabel kawat di FTTX konstruksi atawa serelek telepon kawat. FTTH clamp D2 diterapkeun outdoor on ruteu kalawan ngawengku pondok nepi ka 50 mm.

 

FTTH serelek clamp pisan gampang pikeun instalasi, sarta teu merlukeun parabot tambahan, handily disaluyukeun logam S-hook ngamungkinkeun instalasi basajan dina cross-panangan atanapi gantung kurung na FTTH uli, kitu ogé.

 

FTTH clamp palastik D2 boga klip plastik pikeun babak na kabel datar Ukuran diaméterna 2,5-5 mm atanapi Ukuran 2 * 5 mm, nu nyertakeun lolobana Bulan populér tina kabel FTTH outdoor. Klip plastik nyadiakeun adherence unggulan jeung kabel na nanggungkeun ka kantor asuransi nu fiksasi dipercaya.

 

ngetik

Ukuran kabel, mm

MBL, kn

Beurat, kg

D2

Babak 2-5,

Datar 2 * 5

0,5

0,04

 

Bahan: UV thermoplastic tahan, logam S-hook.

Analogs: DS2, GKN, DW-1070


jéntré produk

Tags produk

Serat optik Cable gantung Clamps jeung asesoris sambungan kabel FTTH nu sadia boh misah atawa babarengan salaku assembly. FTTH palastik clamps gantung Jera urang geus diuji sarta diverifikasi guna nyugemakeun sarat konsumén urang.

 

Urang difokuskeun kualitas sarta rentang lengkep FTTH clamps sambungan kabel sarta sagala rupa kantétan sambungan kabel serelek. Wilujeng sumping ngahubungan kami






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

    Produk patali

    :

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk