Serelek Kawat clamp H15

Inpo produk:

Anchor clamp H15, also called flat cable clamp or drop wire clamp, is intended to be used with round drop cables or flat ADSS and FTTH cables in fiber optic to home. Compared to ODWAC-22 clamp, this fiber optic cable clamp has a hook, which simplify the installation process on allows installations of closed drive hooks, pole brackets and other drop wire fittings and hardware.

Drop tension clamp is equipped with double side wedge, for round and for Fiber Optic Cables accordingly.

Leupaskeun clamp H15 dijieunna tina UV polimér tahan jeung hook baja galvanized.

All related to aerial FTTH cable line construction products such as drop cable clamps, optical termination boxes etc are avaliable in Jera’s product range.

FTTH clamp H15 can be supplied either separately or together as assembly with other needed FTTH cable fittings.

Technical specification:

 

ngetik

 Ukuran kabel, mm

 MBL, kn

 Panjang, mm

 Beurat, kg

H15

babak 2-4

datar (5-8) * 2

0,50

200

0,042


jéntré produk

Tags produk

Séjén optik serelek serat kawat clamps nu gampang bisa nyokot nurutkeun lalawanan mékanis jeung diaméter kawat kabel 'tina utusan. Leupaskeun kawat anchoring clamps bisa dipasang dina maot-tungtung, ganda maot-tungtung ruteu sambungan kabel jaringan. Serat optik clamps sambungan kabel serelek design ngamungkinkeun tahan beban cukup tanpa dieunakeun sambungan kabel sarta karuksakan.

Sagala rakitan lulus tés tensile, operasi pangalaman jeung hawa mimitian ti - 30 ° C nepi ka uji +50 ° C, test Ngabuburit hawa, test sepuh, test lalawanan korosi jsb

Analogs: H15, ODWAC-22 ODWAC-15







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

    Produk patali

    :

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    WhatsApp Online Chat !