Serelek Kawat clamp H15

Inpo produk:

Jangkar clamp H15 ,disebut oge datar clamp kabel, anu dimaksudkeun pikeun dipaké kalawan buleud atanapi ADSS datar tur kabel FTTH. Dibandingkeun ODWAC-22 clamp ieu boga hook nu simplify prosés instalasi on ngamungkinkeun pamasangan ti katutup uli drive, p kurung Ole na fittings serelek kawat lianna jeung hardware.

Leupaskeun tegangan clamp ieu dilengkepan ganda ngaganjel samping, pikeun babak jeung kabel datar sasuai.

Leupaskeun clamp H15 dijieunna tina UV polimér tahan jeung hook baja galvanized.

FTTH clamp H15 bisa disadiakeun boh misah atawa babarengan salaku assembly kalawan diperlukeun fittings sambungan kabel FTTH séjén anu aya di rentang produk Jera FTTH .

ngetik

 Ukuran kabel, mm

 MBL, kn

 Panjang, mm

 Beurat, kg

H15

babak 2-4

datar (5-8) * 2

0,50

200

0,042


jéntré produk

Tags produk

Séjén optik serelek serat kawat clamps nu gampang bisa nyokot nurutkeun lalawanan mékanis jeung diaméter kawat kabel 'tina utusan. Leupaskeun kawat anchoring clamps bisa dipasang dina maot-tungtung, ganda maot-tungtung ruteu sambungan kabel jaringan. Serat optik clamps sambungan kabel serelek design ngamungkinkeun tahan beban cukup tanpa dieunakeun sambungan kabel sarta karuksakan.

Sagala rakitan lulus tés tensile, operasi pangalaman jeung hawa mimitian ti - 30 ° C nepi ka uji +50 ° C, test Ngabuburit hawa, test sepuh, test lalawanan korosi jsb

Analogs: H15, ODWAC-22 ODWAC-15







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    Produk patali

    :

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu