Serelek Kawat clamp ODWAC-22

Inpo produk:

Drop wire clamps, also called flat cable clamps, can be used with telephone drop wire cable, and optical fiber cable in FTTH, FTTX, FTTB solutions. Jera’s drop wire clamps mostly used in telecommunication.

Leupaskeun tegangan clamp ieu dilengkepan shim perforated, nu nambahan beban tegangan dina serelek kawat.

The stainless steel kawat bail ngamungkinkeun pamasangan ti ODWAC leupaskeun kawat clamps dina wangunan, kutub, strand kalawan drive uli, kurung kutub, SS uli na fittings serelek kawat lianna jeung hardware. Nu bisa disadiakeun boh misah atawa babarengan salaku assembly kalawan FTTH-clamp.

Leupaskeun kawat anchoring clamps tur teundeun fittings kawat ningkatna anu sadia dina rentang produk Jera urang. Optik serelek serat kawat clamps nu gampang bisa nyokot nurutkeun lalawanan mékanis jeung diaméter kawat kabel 'tina utusan.

 

ngetik

 Ukuran kabel, mm

 MBL, kn

 Lenght, mm

 Beurat, kg

  ODWAC-22

6 x 13

1,50

220

0,040


jéntré produk

Tags produk

 

Sagala rakitan lulus tés tensile, operasi pangalaman jeung hawa mimitian ti - 60 ° C nepi ka uji +60 ° C, test Ngabuburit hawa, test sepuh, test lalawanan korosi jsb

 

aplikasi:

Pikeun instalasi nempatkeun hiji sambungan kabel serelek kawat hawa dina cangkang clamp urang. Teundeun bagian tina tegangan clamp on luhureun serat optik atawa kabel telepon jeung embossing diangkat, ngalawan kabel. Selapkeun ngaganjel dina cangkang. Install kawat bail on serelek kawat hook na fixate dina cangkang.

Bahan: stainless steel atawa awak sarta kawat serelek aluminium kawat clamp urang bail

Leupaskeun kawat anchoring clamps bisa dipasang dina maot-tungtung, ganda maot-tungtung ruteu sambungan kabel jaringan.

Serat optik clamps sambungan kabel serelek design ngamungkinkeun tahan beban cukup tanpa dieunakeun sambungan kabel sarta karuksakan.

bahan stainless steel ngajamin lila tina pamakéan. Pinuh steel baja atawa palastik shims nu aya.

Jera téh bisa ngahasilkeun ODWAC ieu, clamp telekomunikasi ti logam sarta aluminium, kana pamundut ti customer. Urang ogé boga luyu pikeun ODWAC, FTTH kutub asesoris.

clamps serelek na kurung sambungan kabel serat optik téh sadia boh misah atawa babarengan salaku assembly.

Analogs: ODWAC, ODWAC XL, FHD-Priangan-CLMP910

 





  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    Produk patali

    :

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    WhatsApp Online Chat !