Serelek Kawat clamp ODWAC-22

Inpo produk:

Drop wire clamps, also called flat cable clamps or ftth tension clamp can be used with telephone drop wire cable, and optical fiber cable in FTTH, FTTX, FTTB solutions. Jera’s drop wire clamps mostly used in telecommunication.

Leupaskeun tegangan clamp ieu dilengkepan shim perforated, nu nambahan beban tegangan dina serelek kawat.

The stainless steel wire bail allows installations of ODWAC aerial cable clamp on the buildings, poles, strand with drive hooks, pole brackets, SS hooks and other drop wire fittings and hardware. That can be supplied either separately or together as assembly with FTTH-CLAMP.

Drop wire anchoring clamps and drop wire mounting fittings are available in Jera’s product range. Fiber Optic Cable Clamps are easily to be pick up according to mechanical resistance and diameter of  FTTH Fiber Optic Cable.

 Technical specificaton

 

Product code

 Ukuran kabel, mm

 MBL, kn

 Lenght, mm

 Beurat, kg

  ODWAC-22

6 x 13

1,50

220

0,040


jéntré produk

Tags produk

 

Sagala rakitan lulus tés tensile, operasi pangalaman jeung hawa mimitian ti - 60 ° C nepi ka uji +60 ° C, test Ngabuburit hawa, test sepuh, test lalawanan korosi jsb

 

aplikasi:

Pikeun instalasi nempatkeun hiji sambungan kabel serelek kawat hawa dina cangkang clamp urang. Teundeun bagian tina tegangan clamp on luhureun serat optik atawa kabel telepon jeung embossing diangkat, ngalawan kabel. Selapkeun ngaganjel dina cangkang. Install kawat bail on serelek kawat hook na fixate dina cangkang.

Bahan: stainless steel atawa awak sarta kawat serelek aluminium kawat clamp urang bail

Leupaskeun kawat anchoring clamps bisa dipasang dina maot-tungtung, ganda maot-tungtung ruteu sambungan kabel jaringan.

Serat optik clamps sambungan kabel serelek design ngamungkinkeun tahan beban cukup tanpa dieunakeun sambungan kabel sarta karuksakan.

bahan stainless steel ngajamin lila tina pamakéan. Pinuh steel baja atawa palastik shims nu aya.

As FTTH clamp factory Jera is able to produce this ODWAC,clamp telekomunikasi ti logam sarta aluminium, kana pamundut ti customer. Urang ogé boga luyu pikeun ODWAC, FTTH kutub asesoris.

Drop clamps and optical fiber cable brackets are available either separately or together as assembly.

Analogs: ODWAC, ODWAC XL, FHD-Priangan-CLMP910

 





  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    Produk patali

    :

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    WhatsApp Online Chat !