Fiber Optic Distribution Box, 8 Cores, FODB-8A

Inpo produk:

FTTH serat optik kotak terminal FODB-8a diwangun ngagunakeun dina leyuran FTTH telekomunikasi pikeun nungtungan atanapi ngadistribusikaeun sambungan kabel feeder mun cords optik fiber, patch cords, pigtail cords nurutkeun kapasitas kotak serat terminasi. Pikeun nyambungkeun pamaké mil panungtungan. FODB-8a bisa dilarapkeun dina wangunan, closets FTTH, kutub, tembok.

Desain pisan unik tina baki splice jeung asesoris ngamungkinkeun ieu kotak terminasi telekomunikasi bisa luyu pikeun purwakarta splitters, SC serat adapters, sarta 12 sleeves panyalindungan splice. Sadaya asesoris jaringan optik disebutkeun bisa dibereskeun di jero kotak FTTH.

dasi stainless steel tina kotak serat ngawenangkeun fixating sambungan kabel feeder tina ukuranana béda, tanpa slippage.

hangers palastik tina kotak telekomunikasi ngawenangkeun fixating serat dahar ku dasi nilon.

Fiber optic box has three transit inputs, which is not require to cut or terminate the optical cable before installation.

FTTH kotak terminasi, FODB-8a boga 12 palabuhan nu nyadiakeun instalasi ti hiji nepi ka sapuluh serat serelek optik cords.

buleud distribution FTTH dijieun tina ABS, PVC, anu ngajamin baseuh, lebu, buktina sarta pamakéan outdoor atanapi indoor. tipe témbok-dipasang di instalasi dipigawé ku 4 screws galvanized 18 * 4 ukuranana. HTTB boga 2 mounts pikeun pamakéan band stainless steel. buleud terminasi optik ngandung kurung fiksasi pikeun kawat kabel. Taya alat taneuh. Anti vandal, dilengkepan ku konci na konci.

Technical specification:

Product code

dimensi

Adapters

Feeders

Input / Kaluaran

material

FODB-8a

210x195x55

8 + 2 SC

3, transit

Dina - 3 of max dia 17 mm,

Kaluar - 8 of max dia 3 mm sarta 1 max dia 10 mm

ABS


jéntré produk

Tags produk

Kotak terminasi dimensi Serat téh 210x195x55, naon cukup lega pikeun radius bending serat luyu. Lampu sarta pleasing dina penampilan, kotak boga kakuatan panyalindungan mékanis jeung perawatan gampang. Nyadiakeun gampang pamaké aksés atawa data aksés dumasar FTTH.

Jera offers most completed product range of passive optical network accessories, for construction of FTTX solution. Such accessories as: Optic Pigtails, Splice protection sleeves, Fiber Adapter, Fiber Optic Cord, Fiber Optic Closure, FTTH Drop clamps, lead clamps, band and buckles, tegangan clamps , jsb

Analogs: GJS-X30 ,HTTB-X30 ,HTTB-x30B

aplikasi:

The feeding optical fiber cable input in optical fiber box from the bottom. Feeder diameter should not exceed 17 mm. Then, branching drop wire or patch cords and pigtails cables connect with feeder cable by the SC fiber optical adaptors, or splice protection sleeves and managing from kotak terminating optik ka aktif atanapi sejen Unit Network optik.













  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    Produk patali

    :

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    WhatsApp Online Chat !