Serat optik Distribusi Box 8 Cores FODB-8a

Inpo produk:

 

FTTH serat optik kotak terminal FODB-8a diwangun ngagunakeun dina leyuran FTTH telekomunikasi pikeun nungtungan atanapi ngadistribusikaeun sambungan kabel feeder mun cords optik fiber, patch cords, pigtail cords nurutkeun kapasitas kotak serat terminasi. Pikeun nyambungkeun pamaké mil panungtungan. FODB-8a bisa dilarapkeun dina wangunan, closets FTTH, kutub, tembok.

Desain pisan unik tina baki splice jeung asesoris ngamungkinkeun ieu kotak terminasi telekomunikasi bisa luyu pikeun purwakarta splitters, SC serat adapters, sarta 12 sleeves panyalindungan splice. Sadaya asesoris jaringan optik disebutkeun bisa dibereskeun di jero kotak FTTH.

dasi stainless steel tina kotak serat ngawenangkeun fixating sambungan kabel feeder tina ukuranana béda, tanpa slippage.

hangers palastik tina kotak telekomunikasi ngawenangkeun fixating serat dahar ku dasi nilon.

kotak serat optik boga tilu inputs transit, nu teu merlukeun pikeun motong atanapi nungtungan sambungan kabel optik saméméh instalasi.

FTTH kotak terminasi, FODB-8a boga 12 palabuhan nu nyadiakeun instalasi ti hiji nepi ka sapuluh serat serelek optik cords.

buleud distribution FTTH dijieun tina ABS, PVC, anu ngajamin baseuh, lebu, buktina sarta pamakéan outdoor atanapi indoor. tipe témbok-dipasang di instalasi dipigawé ku 4 screws galvanized 18 * 4 ukuranana. HTTB boga 2 mounts pikeun pamakéan band stainless steel. buleud terminasi optik ngandung kurung fiksasi pikeun kawat kabel. Taya alat taneuh. Anti vandal, dilengkepan ku konci na konci.

ngetik

dimensi

Adapters

Feeders

Input / Kaluaran

material

FODB-8a

210x195x55

8 + 2 SC

3, transit

Dina - 3 of max dia 17 mm,

Kaluar - 8 of max dia 3 mm sarta 1 max dia 10 mm

ABS


jéntré produk

Tags produk

Kotak terminasi dimensi Serat téh 210x195x55, naon cukup lega pikeun radius bending serat luyu. Lampu sarta pleasing dina penampilan, kotak boga kakuatan panyalindungan mékanis jeung perawatan gampang. Nyadiakeun gampang pamaké aksés atawa data aksés dumasar FTTH.

Jera nawarkeun rentang produk paling réngsé tina pasip asesoris jaringan optik , pikeun pangwangunan solusi FTTX. Asesoris kayaning: optik Pigtails , sleeves panyalindungan Splice, Serat adaptor ,serat optik ari ,serat optik panutupanana ,FTTH serelek clamps ,clamps kalungguhan ,band na buckles,tegangan clamps , jsb

Analogs: GJS-X30 ,HTTB-X30 ,HTTB-x30B

aplikasi:

The nyoco input sambungan kabel serat optik dina kotak serat optik ti handap. Diaméterna feeder teu kudu ngaleuwihan 17 mm. Lajeng, branching serelek kawat atanapi patch cords tur kabel pigtails connect with sambungan kabel feeder ku nu adapters optik fiber SC , atawa sleeves panyalindungan splice sarta menata tina kotak terminating optik ka aktif atanapi sejen Unit Network optik.













  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

    Produk patali

    :

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart