FTTH distribution optik stop kontak ODP-02

Inpo produk:

FTTH serat optik stop kontak, disebut oge optik titik serat boga dua palabuhan, anu ngamungkinkeun hiji instalasi hiji atawa dua adapters serat optik, dumasar kana tipe optik fiber SC.

The ODP-02M boga logam Gunung keur nyoco ari patch atawa kabel serat optik, nu facilitates prosés instalasi. sambungan kabel serat optik bakal pageuh dibereskeun jero tina serelek kawat stop kontak.

FTTH faceplate dijieun tina palastik ABS. tipe témbok-dipasang indoor of instalasi dipigawé ku 2 screws galvanized 25 * 4 ukuranana.

Diménsi kotak optik tungtung pamaké téh 86 * 86 * 22 nyaéta cukup lega pikeun ari serat cocok bending radius No baki splice moderator, mangga lampu na pleasing dina penampilan, boga kakuatan panyalindungan mékanis.

Nyadiakeun pamaké bébas aksés atawa aksés data dumasar kana téhnologi FTTH

 

ngetik

dimensi

Adapters

material

ODP-02

86 * 86 * 22

1 SC

ABC

 

 


jéntré produk

Tags produk

aplikasi:

The kabel serat optik, patch cords atanapi kabel pigtails input di outlet témbok optik ti handap. Lajeng, sambungan kabel miheulaan ti terminating kotak tungtung pamaké kana alat-alat aktif.

Jera nawarkeun sagala FTTH serat optik terminasi buleud, kalawan diperlukeun FTTH jeung asesoris PON: serat optik Pigtails, serat optik adaptor, Protection leungeun baju, serat optik patch ari, serat optik Splice panutupanana, Tempatkeun kawat clamps, Turun ngakibatkeun clamps, kurung kutub, kutub banding, Anchoring na gantung clamps, sambungan kabel slack gudang, jsb Urang nawiskeun paling réngsé lingkup asesoris jaringan optik pasif.






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    Produk patali

    :

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk