FTTH distribution optik stop kontak ODP-02

Inpo produk:

FTTH serat optik stop kontak, disebut oge optik titik serat boga dua palabuhan, anu ngamungkinkeun hiji instalasi hiji atawa dua adapters serat optik, dumasar kana tipe optik fiber SC.

The ODP-02M has metal mount for feeding patch cord or optic fiber cable, which facilitates the installation process. Fiber optic cable will be tightly fixed inside of drop wire socket.

FTTH faceplate dijieun tina palastik ABS. tipe témbok-dipasang indoor of instalasi dipigawé ku 2 screws galvanized 25 * 4 ukuranana.

Diménsi kotak optik tungtung pamaké téh 86 * 86 * 22 nyaéta cukup lega pikeun ari serat cocok bending radius No baki splice moderator, mangga lampu na pleasing dina penampilan, boga kakuatan panyalindungan mékanis.

Nyadiakeun pamaké bébas aksés atawa aksés data dumasar kana téhnologi FTTH

 

ngetik

dimensi

Adapters

material

ODP-02

86 * 86 * 22

1 SC

ABC

 

 


jéntré produk

Tags produk

aplikasi:

The kabel serat optik, patch cords atanapi kabel pigtails input di outlet témbok optik ti handap. Lajeng, sambungan kabel miheulaan ti terminating kotak tungtung pamaké kana alat-alat aktif.

Jera offers all the FTTH fiber optic termination boxes, with needed FTTH and PON accessories: Fiber Optic Pigtails, serat optik adaptor , Protection Sleeve, Fiber Optic Patch Cord, Fiber Optic Splice Closure, Drop wire clamps, Down lead clamps, pole brackets, pole banding, Anchoring and Suspension clamps, cable slack storage, etc. We offer most completed range of passive optical network accessories.






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    Produk patali

    :

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    WhatsApp Online Chat !