Insulated piercing Panyambung P2X-95

Inpo produk:

Waterproofed ABC konektor insulasi piercing bisa dipasang kalayan konduktor LV ABC jeung insulated kawat utusan nétral jeung sistem sambungan kabel timer ngarojong kalayan aluminium insulated utama jeung cabang konduktor nepi ka 1000Vac (1000 V). Jinis P2X of insulasi piercing clamp pisan awét sarta gampang pikeun instalasi lolobana aya dina garis hawa dibuntel konduktor, jalan kilat jeung wangunan. Kualitas pas LV ABC ieu dibuktikeun ku konsumén urang.

ngetikgaris utama, mm2garis Cabang, mm2Torsi, N * mBeurat, kg
P2X-9516 - 952.5 - 35130,130

jéntré produk

Tags produk

 

Bahan konduktor utama: Insulated aluminium konduktor

Bahan konduktor cabang: Insulated aluminium konduktor

perlindungan permukaan Huntu: taya

Analogs: TTD 151 FJ, TTD 171 FJ, P 640

 

 





  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    Produk patali

    :

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    WhatsApp Online Chat !