Insulated Piercing Connector, ZOP-52 (1.5-16/16-150)

Inpo produk:

konektor piercing insulasi is used with low voltage ABC cables with insulated aluminum conductors up to 6 KV.

nuturkeun IPC boga rentang lega tina Perkakas ti sejenna Jera urang IPC.

konektor ieu pisan awét sarta gampang pikeun instalasi dina garis dibuntel hawa, jalan kilat jeung wangunan. Teu merlukeun pelumas silicone, waterproofed.

Cocog jeung utama atawa cabang konduktor ku aluminium atawa tambaga kawat, nu dilarapkeun di instalasi overhead, salila tegangan palanggan konéktif low.

 

Technical spefication:

 

Product code

garis utama, mm2

garis Cabang, mm2

Tightening, N * m

Beurat, kg

ZOP-52

16-150

1.5- 16

11

0,06

 


jéntré produk

Tags produk

Pamasangan konektor tegangan low ieu pisan gampang kusabab handap samping ngaganjel, nu cocog pikeun fiksasi ku rengkuh.

Low tegangan insulated panyambungna piercing  kungsi diliwatan tés nurutkeun en 50483, pangalaman operasi kalawan suhu mimitian ti - 60 ° C nepi ka uji +60 ° C, test Ngabuburit hawa, sepuh test, test lalawanan korosi jsb

IPC dijieun tina UV thermoplastic tahan, boga tin katutupan huntu, jeung hardware stainless steel

konsumén urang kungsi dibuktikeun kualitas luhur ieu LV ABC pas.

 

Panyambungna piercing sejen tur fittings sambungan kabel tegangan lownu sadia boh misah atawa babarengan salaku assembly.

Jera is a confident supplier for low voltage line accessories. The cable installation set for LV ABC construction includes: insulated piercing connector, tension clamp, tension bracket, pole hook, suspension clamp, suspension bracket, service or airdac clamp, wall mounts, cable lugs and connectors, stainless steel band, stainless steel buckles, and ABC tools.

Simkuring gaduh sakabeh kit of asesoris sambungan kabel pikeun kedah ieu.

Wilujeng sumping di ngahubungan kami boga informasi langkung






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    Produk patali

    :

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

    WhatsApp Online Chat !