Insulated Piercing Connector, ZOP-57 (25-95/25-150)

Inpo produk:

Konektor piercing Insulated ZOP-57, disebut oge IPC, anu dimaksudkeun pikeun cabang garis listrik jasa insulated tina garis listrik utama, tanpa motong nu jaket tina sambungan kabel utama. Waterproofed ABC konektor insulasi piercing bisa dipasang kalayan kabel LV ABC jeung insulated kawat utusan nétral jeung sistem sambungan kabel 4 cores timer ngarojong. Overhead Applied, ZOP-57 bisa insulated on sambungan kabel tegangan Low dijieunna tina alumunium atawa bahan tambaga. Low tegangan konektor sambungan kabel ZOP-57 bisa dipaké dina garis sambungan kabel nepi ka 1000Vac (1000 V).

This type of Insulation piercing clamp is very durable and easy for installation. Area of usage is very wide, mostly in aerial bundled conductors lines, street lightning and buildings.

 Technical specification:

Product code

garis utama, mm2

garis Cabang, mm2

Torsi, N * m

Beurat, kg

ZOP-57

25-150

25-95

16

0,085

jéntré produk

Tags produk

The key advantages of LV ABC fitting, ZOP-57 are

-          No pelumas silicone diperlukeun

-          rentang badag ukuran tina konduktor dilarapkeun.

-          Bahan tina conductus: aluminium atawa tambaga

-          instalasi Mudah, ku hex ngarojong di sisi handap IPC

Dijieunna tina UV polimér tahan, hardware stainless steel, aluminium nut shearhead.

The konektor tegangan low ZOP-57 can be supplied either separately or together as assembly with other needed Low voltage cable fittings, anchor clamps, suspension clamps, LV brackets, hooks that are in Jera LV ABC rentang fittings produk. Other overhead cable fittings optical are easily to be pick up according to mechanical resistance and diameter of cables’ wire of messenger. Anchoring clamps can be installed on dead-end, double dead-ending cable routes. Service clamps design allows withstand a sufficient load without cable slip.

Sagala rakitan lulus tés tensile, operasi pangalaman jeung hawa mimitian ti - 30 ° C nepi ka uji +50 ° C, test Ngabuburit hawa, test sepuh, test lalawanan korosi jsb

Analogs: P3X-95, P4X-150, SLIW57, TTD 151 FJ, TTD 171 FJ, P 640, ОР-95, N 640, P 70

 

 

 








  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

    Produk patali

    :

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

    WhatsApp Online Chat !