Jera geus hasil dihadiran di PT / Expo Cina 2017 di Beijing, Cina.

QQ 图片 20171018162228

IMG_7598 

Jera boga hasil nu ttended di PT / Expo Cina 2017 nu lumangsung 27-30 th September 2017 di Beijing, Cina.

Hatur nuhun sadaya pikeun ngadatangan stan kami

Jera boga hasil nu ttended di PT / Expo Cina 2017 nu lumangsung 27-30 th September 2017 di Beijing, Cina. Hatur nuhun sadaya pikeun ngadatangan stan kami

Location of puseur paméran: The National konvénsi Center di Beijing. Booth: Aula É5, stan 5618. Website of Pameran.

Subyek paméran éta wawuh ka produk urang dijieun na kami presenting

FTTH Serat asesoris sambungan kabel optik, pikeun pangwangunan jaringan telekomunikasi sarta internet.

Sapertos urang:

  • closures serat optik splice (FOSC)
  • buleud serat optik terminasi (FODB)
  • FTTH serelek kawat clamps na fittings
  • Preformed produk garis jeung asesoris,
  • band stainless steel pikeun kutub jeung asesoris.

Kami senang ka konsumén anyar ti: Cina, Asia Kidul, Amérika Kidul sarta Éropa. Loba hatur nuhun keur datang. Mudahan urang tiasa diwangun hubungan jangka panjang ku maturan kualitas yakin kana mitra urang.

Lamun bakal mibanda patalékan - ulah ragu ngahubungan kami.

 

 

 

 


Pos waktos: Oct-18-2017

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

WhatsApp Online Chat !