Galur clamp Pa-3000-Simkuring Jera geus meluncurkan produk anyar

jangkar clmap Pa-3000 (5)kami Jera geus réngsé jeung produk anyar digunakeun pikeun tegangan sahiji sambungan kabel serat optik overhead, ngaranna Pa-3000.

Anchoring clamp Pa-3000 anu timer nyaluyukeun, dirancang tegangan ADSS sambungan kabel serat optik dina garis telekomunikasi overhead.

Tegangan ADSS clamp ngawengku wedges palastik timer nyaluyukeun, nu clamp sambungan kabel optik tanpa ngaruksak. rupa-rupa Kamampuh gripping diarsipkeun ku tipena béda wedges ADSS jangkar clamp.

The bail stainless steel ngamungkinkeun pamasangan ti clamps dina kurung kutub atanapi uli di wewengkon seaside.

ADSS tegangan clamp Pa-3000 sadia boh misah atawa babarengan salaku assembly kalawan ADSS fo kurung sambungan kabel sarta band stainless steel.

 

 


waktos pos: Nov-25-2017

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Car