Strain Clamp PA-3000-We Jera have launched a new product

We Jera have finished with the new product used for tension of overhead fiber optic cable, named PA-3000.

Anchoring clamp PA-3000 is self-adjusting, designed to tension ADSS optical fiber cable on overhead telecommunication lines.

Tegangan ADSS clamp ngawengku wedges palastik timer nyaluyukeun, nu clamp sambungan kabel optik tanpa ngaruksak. rupa-rupa Kamampuh gripping diarsipkeun ku tipena béda wedges ADSS jangkar clamp.

The bail stainless steel ngamungkinkeun pamasangan ti clamps dina kurung kutub atanapi uli di wewengkon seaside.

ADSS tegangan clamp Pa-3000 sadia boh misah atawa babarengan salaku assembly kalawan ADSS fo kurung sambungan kabel sarta band stainless steel.

jangkar clmap Pa-3000 (5)


Post time: Nov-25-2017

:

WhatsApp Online Chat !