Asesoris Distribusi listrik

Sistem sambungan éléktrik Jera urang anu dimekarkeun pikeun ngaronjatkeun reliabiliti, kinerja, Biaya hemat sadaya jaringan distribusi daya.

Jera nawarkeun produk sambungan kabel seragam nu cocog pikeun sistem sambungan tegangan lemah sareng sedeng béda dina dasar konduktor bulistir atawa insulated, leuwih taneuh (overhead) jeung aplikasi bawah tanah.

rentang produk sebaran listrik ngawengku:

* Asesoris Low tegangan ABC nu dilarapkeun dina tegangan Low solusi garis overhead pikeun sagala rupa tegangan Low ABC (hawa dibuntel Cable).
* Medium tur kabel tegangan High asesoris nu dilarapkeun dina tegangan Medium solusi overhead garis
Jera ékspor solusi na pakét produk yakin papanggih rupa sarat konsumén: area pamakéan, hawa, polusi, kalembaban jeung kaayaan cuaca jeung geografis sejenna, ogé kinerja sarta ongkos hemat .

A rupa-rupa asesoris LV ABC jeung asesoris tegangan Medium kayaning panyambungna bolted, bolted lugs kabel, perbaikan sleeves, anchoring na clamps gantung, fittings gantung pikeun garis MV, stop kontak clevis tur lempeng shackles, clevis bal panon, clamps layanan pikeun LV-ABC garis, airdac clamps, panyambungna insulasi piercing, panyambungna ngaganjel, panyambungna alur, crimping panyambungna na lugs, Straps stainless steel, buckles tur panangtayungan alat eta, narik parabot pikeun tegangan low garis ABC, asesoris kutub jsb pinuh nyugemakeun kecepatan demand pakét produk dipercaya tina kami konsumén.

Sakabéh aranjeunna geus diuji jeung kolaborasi pausahaan listrik guna nyugemakeun sarat lokal jeung standar nasional konsumén urang.

Unggal dinten urang aya ngaronjatkeun asesoris urang pikeun ngahontal tantangan anyar pasar dikabaran listrik global.

123456Next> >> Page 1 / 12

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

WhatsApp Online Chat !