panyambungna sambungan kabel na lugs

Panghubung sambungan kabel tegangan low (sejenna disebut leungeun baju sambungan kabel) anu dikembangkeun keur sebaran listrik dina garis kakawasaan 1 kV. Jera garis geus diajarkeun rupa-badag panyambungna tegangan low, kalawan rakitan béda jeung padika gawé. Kami geus dilaksanakeun dina asesoris sambungan kabel jointing paling merenah keur kaperluan terminasi sarta sambungan tina garis transmisi

Simkuring boga rentang handap tina panyambungna sambungan kabel jeung asesoris:

* Panyambungna sirah Shear baud
* Pre-insulated sleeves
All the cable connectors are suitable for aluminum and copper conductors, of different sizes and different wiring structures like stranded conductor, solid, round.

The lugs sambungan kabel tegangan low digunakeun pikeun Konduktor sambungan kabel dina garis listrik 1 kV. Jera geus researched rupa-rupa lugs kabel, tina loba constructions jeung kepala sekolah gawé sarta dimekarkeun paling cocog pikeun kaperluan terminasi sarta sambungan tina garis transmisi.

Simkuring boga jenis handap tina lug sambungan kabel:

* Lugs sambungan kabel Shear sirah baud
* Pre-insulated lug
Cable lugs are suitable for Aluminum and Copper conductors, of different sizes and different wiring structures of conductor like stranded conductor, solid and round.

The ukuran paling umum pikeun ngagésér lugs sambungan kabel sirah baud anu 10 ka 240 mm2, pikeun pre-insulated lugs sambungan kabel nu 10 nepi ka 95 mm2. fitur ieu ngidinan kami pikeun nawarkeun maneh rentang produk paling réngsé pikeun rupa-rupa atawa kabel.

Urang ngahasilkeun geser lugs sambungan kabel sirah tina kakuatan tinggi, tahan korosi bahan aluminium.

12Next> >> Page 1/2

:

WhatsApp Online Chat !