panyambungna sambungan kabel na lugs

Panghubung sambungan kabel tegangan low (sejenna disebut leungeun baju sambungan kabel) anu dikembangkeun keur sebaran listrik dina garis kakawasaan 1 kV. Jera garis geus diajarkeun rupa-badag panyambungna tegangan low, kalawan rakitan béda jeung padika gawé. Kami geus dilaksanakeun dina asesoris sambungan kabel jointing paling merenah keur kaperluan terminasi sarta sambungan tina garis transmisi

Simkuring boga rentang handap tina panyambungna sambungan kabel jeung asesoris:

* Panyambungna sirah Shear baud
* sleeves Pra-insulated
Sadaya panyambungna sambungan kabel nu cocog pikeun aluminium jeung tambaga konduktor, tina ukuran béda jeung struktur wiring béda kawas konduktor terdampar, padet, buleud.

The lugs sambungan kabel tegangan low digunakeun pikeun Konduktor sambungan kabel dina garis listrik 1 kV. Jera geus researched rupa-rupa lugs kabel, tina loba constructions jeung kepala sekolah gawé sarta dimekarkeun paling cocog pikeun kaperluan terminasi sarta sambungan tina garis transmisi.

Simkuring boga jenis handap tina lug sambungan kabel:

* Lugs sambungan kabel Shear sirah baud
* Pra-insulated lug
lugs Cable anu cocog pikeun Aluminium na Tambaga konduktor, tina ukuran béda jeung struktur wiring béda tina konduktor kawas konduktor terdampar, padet tur buleud.

The ukuran paling umum pikeun ngagésér lugs sambungan kabel sirah baud anu 10 ka 240 mm2, pikeun pre-insulated lugs sambungan kabel nu 10 nepi ka 95 mm2. fitur ieu ngidinan kami pikeun nawarkeun maneh rentang produk paling réngsé pikeun rupa-rupa atawa kabel.

Urang ngahasilkeun geser lugs sambungan kabel sirah tina kakuatan tinggi, tahan korosi bahan aluminium.

12Next> >> Page 1/2

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

WhatsApp Online Chat !