lugs aluminium Bolted

Jera garis pas ko., LTD téh produsén of CLB lugs sambungan kabel pikeun kabel kakuatan sarta garis overhead.
Mékanis lugs sambungan kabel bolted kami (sejenna disebut lugs panyambungna) anu dikembangkeun keur sebaran listrik dina garis kakuatan tina 1-36 kV.

Bolted lugs sambungan kabel nu cocog pikeun aluminium jeung tambaga jeung tambaga kabel, tina ukuran béda jeung struktur wiring béda kawas konduktor terdampar, padet, buleud, jeung sambungan kabel konduktor Ukuran 4 ka 300 mm2.

Jera geus diajarkeun rupa-badag mendi sambungan kabel tegangan low, sedeng jeung tinggi, sarta kalawan rakitan béda jeung padika gawé. Kami geus dilaksanakeun dina asesoris sambungan kabel jointing paling merenah keur kaperluan terminasi sarta sambungan tina garis transmisi. Wewengkon pamakéan: komoditi, konstruksi industri, subway, garis kareta api, terminations listrik buleud tur cabinets, closures sambungan kabel bawah tanah.

Urang ngahasilkeun geser lugs sambungan kabel sirah tina kakuatan tinggi, korosi bahan aluminium tahan, kalawan plating tin. Zona torsi ganda tina bolts aluminium ngajamin sambungan éléktrik yakin pikeun diaméter béda tina kabel, sarta henteuna lalawanan kritis.
Sagala lugs sambungan kabel listrik anu diuji numutkeun syarat 50483 test nasional jeung en.

Wilujeng sumping di ngahubungan kami boga leuwih rinci, urang hoyong nawiskeun anjeun rentang produk paling réngsé tina mékanis lugs sambungan kabel aluminium.
Urang difokuskeun klien tur lugs sambungan kabel aluminium bisa dirobah nurutkeun sasuai ka nu Anjeun nyieun sambungan distribution listrik anjeun leuwih dipercaya.

12Next> >> Page 1/2

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart