lugs aluminium Bolted

Jera garis pas ko., LTD téh produsén of CLB lugs sambungan kabel pikeun kabel kakuatan sarta garis overhead.
Our mechanical bolted cable lugs (other called lugs connectors) were developed for electrical distribution on the power lines of 1-36 kV.

Bolted cable lugs are suitable for aluminum and copper and copper cables, of different sizes and different wiring structures like stranded conductor, solid, round, with cable conductor sizes 4 to 300 mm2.

Jera geus diajarkeun rupa-badag mendi sambungan kabel tegangan low, sedeng jeung tinggi, sarta kalawan rakitan béda jeung padika gawé. Kami geus dilaksanakeun dina asesoris sambungan kabel jointing paling merenah keur kaperluan terminasi sarta sambungan tina garis transmisi. Wewengkon pamakéan: komoditi, konstruksi industri, subway, garis kareta api, terminations listrik buleud tur cabinets, closures sambungan kabel bawah tanah.

Urang ngahasilkeun geser lugs sambungan kabel sirah tina kakuatan tinggi, korosi bahan aluminium tahan, kalawan plating tin. Zona torsi ganda tina bolts aluminium ngajamin sambungan éléktrik yakin pikeun diaméter béda tina kabel, sarta henteuna lalawanan kritis.
All the electrical cable lugs were tested according to national and EN 50483 test requirements.

Wilujeng sumping di ngahubungan kami boga leuwih rinci, urang hoyong nawiskeun anjeun rentang produk paling réngsé tina mékanis lugs sambungan kabel aluminium.
We focus on client and aluminum cable lugs can be modified according to your requirements to make your electrical distribution connection more reliable.

12Next> >> Page 1/2

:

WhatsApp Online Chat !