tegangan low asesoris ABC

Jera geus ngembangkeun éta rupa-rupa panyambungna dipercaya pikeun kabel tegangan low, dipaké dina sistim overhead jeung underground listrik distribution, jalan kilat, wangunan, transportasi, substations. Sagala fittings bisa dilarapkeun dina sakabeh jaringan distribusi listrik ti 0,4 nepi 1,2 KV.
Seragam asesoris sambungan kabel tegangan low conformed kana béda standar régional saperti kami CENELEC en-50483-4: 2009, GOST-R, NFC. Produk nu disatujuan keur dipake kalayan jenis sambungan kabel handap tina tegangan low ABC (hawa dibuntel konduktor):
- garis LV-ABC jeung utusan nétral insulated
- Timer ngarojong LV-ABC garis
- garis LV-ABC jeung utusan nétral bulistir
Jera nawarkeun rentang dipercaya jeung kalapa tina LV asesoris sambungan kabel wiring desain modern jeung jaman hirup lila kayaning insulasi konektor piercing (IPC), Ahir cap, sambungan Bimetal, alur panyambungna Parallel, lugs Bolted, Preinsulated leungeun baju, Preinsulated CPTAU lug, gantung assembly, gantung clamps pikeun kabel jasa, Anchoring bracket, movable clamp gantung, Service anchoring assembly, Anchoring clamp, tipe ngaganjel clamps, LV maot tungtung clamp, steel tali baja, bertulang ngaitkeun, sela Cable jeung dasi, Pigtail baud na hook, comealong overhead jeung katrol pikeun Konduktor dibuntel hawa, lir Mechanical, konektor switch ngahiji, alat pondok-circuiting jeung asesoris panyalindungan lianna.
Rentang produk ieu asesoris ABC tegangan Low lengkep nyertakeun sakabéh jenis sambungan kabel disebutkeun.
Fittings Jera urang nu dirancang pikeun masang garis low tegangan ABC jeung utusan nétral insulated, kitu ogé timer ngarojong tegangan Low ABC garis jeung tegangan low ABC garis kalawan utusan nétral bulistir.
Pakét produk Jera 'pikeun LV kabel timer ngarojong ieu terus ngembangna. Kami hayang pisan nawiskeun produk mumpuni modern jeung luhur. Ngabantu ka ngaluyukeunana nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.
Garis pabrik LV-ABC urang bakal senang pikeun nampa inquiries ti anjeun, ngabagéakeun ngahubungan kami!

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

WhatsApp Online Chat !