alat-alat Earthing

alat-alat Earthing dikembangkeun pikeun nyegah sistem sambungan kabel tegangan low ti circuit pondok dina sebaran listrik

alat-alat ieu mantuan sangkan sagala low tegangan insulated garis overhead jadi aman jeung aman.

Jera 'parabot earthing pikeun LV-ABC ngawengku:

* Earthing adaptor
* Insulated Earthing bracket
* surge arrester
Sadaya panyambungna akur jeung standar NFC 33020, CENELEC 50483 4 kelas 1.

Bisa disadiakeun kalawan konektor piercing insulated (IPC)

Sadaya alat-alat nu diliwatan tegangan tahan tés mandi di jero cai, pangalaman operasi kalawan suhu mimitian ti -60 ° C nepi ka uji +60 ° C, test Ngabuburit hawa, test lalawanan korosi jsb bahan insulasi dijieun tina cuaca jeung polimér tahan UV.

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal