caps tungtung

Insulated cap Tungtung dikembangkeun bisa saukur kadorong leuwih konduktor salila instalasi, pikeun nyegah low tegangan sistem sambungan kabel konduktor ti circuit pondok dina sebaran listrik.

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

WhatsApp Online Chat !