shackles jangkar

Jangkar shackles nyaéta logam U ngawangun diamankeun ku clevis (screw) pin atawa baud sakuliah lawang nu

tipe pin aplikasi gumantung kana widang pamakéan, bisa réngsé sakumaha pin screw atawa baud pin.

Screw shackles pin jangkar bisa dipaké dina aplikasi tatanén, industri jeung laut.

Bentuk screw pin ngamungkinkeun assembly panggampangna, bari baud pin ngamungkinkeun Muka konci éta nalika jaman leuwih awét tina pamakéan of shackles anu diperlukeun.

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

WhatsApp Online Chat !