shackles jangkar

Jangkar shackles nyaéta logam U ngawangun diamankeun ku clevis (screw) pin atawa baud sakuliah lawang nu

tipe pin aplikasi gumantung kana widang pamakéan, bisa réngsé sakumaha pin screw atawa baud pin.

Screw shackles pin jangkar bisa dipaké dina aplikasi tatanén, industri jeung laut.

The screw pin shape allows easiest assembly, while bolt pin allows the unlocking when more durable period of usage of shackles is required.

:

WhatsApp Online Chat !