clamps galur pestol

tegangan gantung clamp tinggi anu dimekarkeun pikeun ngarojong konduktor sarta insulators di garis transmisi overhead. Pikeun nyambungkeun kabel kakuatan pikeun insulator nu.

hardware garis kakuatan ieu dipaké kalawan AAAC, ACSS, ACSR, jenis bulistir jeung ditutupan konduktor transmisi.

The clamps ngarojong henteu ngan pikeun tegangan tinggi garis transmisi listrik, tapi ogé maranéhanana anu dipaké ku kabel serat optik (OPGW - taneuh kawat optik) jeung ADSS (sagala-diéléktrik timer ngarojong), kaasup rod preformed. Inpo ieu ditémbongkeun di wewengkon distribution serat optik loka wéb urang.

The clamps gantung ngajaga sambungan kabel lamun beban instalasi, ngadalikeun gerak posisi konduktor ngalawan angin jeung osilasi, Geter, sarta ngurangan stres listrik. Sékrési beban dieusian ieu dikawasa ku Pakem axial, nu bisa persis disaluyukeun tahan gaya nu diperlukeun tina tegangan tinggi sambungan kabel hawa listrik.

The assembly gantung tegangan tinggi bisa ditawarkeun ku panon stop kontak, kutub clevis pas, u-clevis, stop kontak nurutkeun sarat customer urang.

The gantung clamp dipaké dimana beban dinamis badag bisa lumangsung. Kasulitan design proofed, sarta elemen kakuatan tinggi ngurangan risiko karuksakan garis kakuatan overhead.

tegangan tinggi clamps gantung anu dijieun tina

* Panas dip galvanized maot beusi casted
* Kakuatan tinggi korosi alloy aluminium tahan
klip The dijieunna tina alumunium alloy atawa beusi pangleuleusna ti antara.

Hardware - panas dip galvanized baja

tegangan tinggi asesoris gantung diliwatan lalawanan korosi, hawa Ngabuburit jeung tés sepuh.

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra