fittings insulator polimér

Jera geus researched rupa-rupa fittings pikeun polimér jeung komposit insulators, dipaké dina tegangan Medium jeung tegangan garis overhead High. Pikeun sakabéh asesoris pikeun garis Transmission overhead jeung katutup konduktor System MV (10-36KV) atanapi AAAC, ACSR, sistem sambungan kabel ACSS kalawan tegangan 10-35kV, salah sahiji kaputusan paling kritis ngalibatkeun dina milih hardware string ditangtoskeun ngarujuk kana sarat tina beban tegangan, dimensi na durasi pamakéan dina sepuh listrik.
Komposit polimér insulator tungtung pas na lianna rupa insulator pas nu dijieun tina bahan kualitas luhur, kalawan galvanization dip panas ditangtoskeun jeung dimensi papanggih rentang kawat sahiji sarat salila pangwangunan jalur kalawan AAAC, sistem sambungan kabel ACSR, ACSS kalawan tegangan 10-35kV, anu eliminates résiko gagalna garis transmisi kakuatan listrik tina gerakan angin, vibrations.
Has Polimér Sistim fittings insulator ieu dilarapkeun ku ngagunakeun Panon pas, stop kontak pas, Ball pas, Clevis pas, Rod pas, Y-clevis, U-baud. Sagala assembly of link pas diliwatan Ngabuburit suhu sarta tés sepuh, test lalawanan korosi, test tegangan. Garansi garis Jera yén kami polimér pin insulator tungtung pas minuhan sarat teknis internasional.
campuran produk Jera ngeunaan fittings-tegangan tinggi jeung asesoris garis kakuatan anu terus ngembangna. Urang fokus dina leyuran lengkep pikeun konsumén urang.

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal