U-bolts

U-baud anu dimekarkeun salaku bagian tina hardware kutub garis.

hardware garis kakuatan Ieu hardware deadend, tiasa pamakéan kalawan clamps gantung, panon bola, numbu tunggal piring, u-clevis, panon clevis dina masang (OPGW - taneuh kawat optik) jeung ADSS (sagala-diéléktrik timer ngarojong), AAAC, ACSS, ACSR, jenis bulistir jeung ditutupan konduktor transmisi.

Ogé U Bolts nu dipaké salaku klip tali kawat mibanda bagian casted, guna fixate konduktor atawa tali jero éta, ku tightening nu kacangan.

Jalma tipe instalasi mindeng ngawengku dicekel bodo preformed. Inpo ieu ditémbongkeun hélik aréa fittings garis loka wéb urang.

Maranéhanana asesoris diliwatan Ngabuburit suhu sarta tés sepuh, test lalawanan korosi, test tegangan dina assembly kalawan hardware garis kutub luyu

elemen kakuatan tinggi ngurangan risiko sambungan kabel slipping atanapi karusakan lianna mangsa operasi garis kakuatan overhead. Mampuh ngawangun struktur yakin tur gangguan proofed ningkatna sahiji sambungan kabel tegangan tinggi di garis transmisi overhead.

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

WhatsApp Online Chat !