universal gabungan

Universal joint téh bagéan ranté hardware kutub garis.

Dipaké kalawan baud na u-baud, numbu tunggal piring, panon bola, panon stop kontak nalika OPGW, ADSS, AAAC, ACSS, konduktor transmisi ACSR keur dipasang.

Sagala assembly hardware kutub diliwatan hawa Ngabuburit jeung tés sepuh, test lalawanan korosi, test tegangan

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

WhatsApp Online Chat !