Asesoris Distribusi serat optik

komponén serat optik Jera urang anu dimekarkeun pikeun ngaronjatkeun kinerja, reliabiliti, hemat cost jeung perawatan sadaya jaringan komunikasi.

Jera garis nawarkeun rupa-rupa produk komunikasi téknologi serat optik modéren nu dilarapkeun jeung sagala rupa rakitan sambungan kabel serat optik, kawas sagala-diéléktrik kabel timer ngarojong (ADSS), serat optik, nonconductive, riser (OFNR), Serat optik, conductive (OFC ), serat optik, nonconductive (OFN), serat sambungan kabel optik kalayan baja atanapi FRP utusan (inohong-8 sambungan kabel optik), kabel serelek.

Urang hasil terpadu komponén serat optik urang na leyuran dina jaringan data tur data puseur terpadu; FTTx, FTTH, solusi FTTB; EPON, GPON, proyék BPON; telekomunikasi internasional GSM, WiFi (Telecom) proyék.

rentang produk keur sebaran serat optik ngawengku:

* Jaringan optik pasif (PON) komponén
* serat optik asesoris sambungan kabel

Urang nyadiakeun konsumén urang ku pakét produk optik fiber yakin papanggih rupa sarat na ekspektasi jeung produk kualitas dikirimkeun dina waktos sarta harga adil.

A rupa-rupa jaringan optik pasif (PON) komponén jeung asesoris sambungan kabel serat optik kayaning serat optik Splice Closures (FOSC), Serat Distribusi Box (FDB), pigura Distribusi optik (ODF), optik Distribusi nunjuk (ODP), Sockets Distribusi optik , raray Lempeng, serat optik patch Cords, serat optik Pigtails, serat optik adaptor, serat optik Panyambung, purwakarta Splitters, Protection sleeves, serat optik sambungan kabel Tegangan atanapi anchoring clamps, clamps gantung, leupaskeun kawat clamp, kurung serat kutub optik, bolts, shackles , turnbuckles na fittings sejen tur rakitan kabel. Kabéh rentang bakal pinuh nyugemakeun paménta konsumén kami mangsa pangwangunan jaringan kabel serat optik.

Sakabéh aranjeunna geus diuji saluyu jeung standar nasional.

Sababaraha produk nu aya jualan bisa jadi béda ka ours, tapi kami siap ngaronjatkeun rentang kami tina asesoris sambungan kabel serat optik atawa ngajalankeun model anyar (OEM) nurutkeun pamundut anjeun jeung lingkunganana pasar.

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

WhatsApp Online Chat !