Jangkar na gantung kurung

The gantung na tegangan kurung anu dirancang jangkar atanapi patojaiah nu ADSS, OFNR, inohong-8, FTTX, sambungan kabel maot-tungtung tegangan atawa gantung clamps. Sajaba ti éta, dipaké pikeun closures optik Serat (FOSC) salaku gudang keur slacks sambungan kabel, anu muncul dina mangsa pangwangunan

jaringan telekomunikasi di garis overhead jeung ADSS, FTTH, leupaskeun kabel kawat.

Jera rentang produk tina bracket pikeun pamasangan sambungan kabel telekomunikasi ngawengku anchoring kurung, kurung gantung, C-kait, FTTH draw uli, sudut uli, kurung kutub, SS uli, gudang sambungan kabel slack sarta sagala rupa tetes kantétan.

Kurung bisa gampang napel wangunan, strand atawa kutub jeung screws husus, bolts atanapi band stainless steel kalawan buckles kana. tali stainless steel sarta buckles anu sadia dina Jera banding aréa web urang.

Urang nyadiakeun konsumén urang ku jangkar na gantung majelis, nu geus diuji kalawan maot-ending tina kabel datar tur buleud dilarapkeun kana maot-tungtung, ganda ruteu maot-tungtung na sudut nu beda.

kurung na uli Jera urang dijieun tina bahan baja, aluminium, bahan stainless steel, naon grantee lalawanan korosi tinggi na jaman panjang pamakéan. pangalaman operasi kalawan suhu mimitian ti -60 ° C nepi ka +60 ° C.

12Next> >> Page 1/2

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra