Jangkar clamps pikeun inohong-8 kabel

clamps tegangan dirancang jangkar sambungan kabel optik inohong-8 serat tina diaméter béda, sarta jenis utusan '. Sagala clamps anu timer nyaluyukeun. Diperlukeun kakuatan mékanis jeung clamp sahiji sambungan kabel kahontal ku wedges jeung awak kerucut of clamp.

Sakabéh overhead tegangan serat optik Jera urang clamps pikeun jenis 8 sambungan kabel dibagi kana 2 grup, gumantung kana jenis utusan

* Anchoring clamps pikeun inohong-8 kabel jeung utusan baja
* Anchoring clamps pikeun inohong-8 kabel jeung utusan diéléktrik
Unggal jenis utusan merlukeun dieusian tipe wedges sarta bahan awak. Umumna keur FRP, Kevlar utusan kami nganggo wedges palastik na awak clamp, sedengkeun pikeun utusan logam ieu kami nganggo Zink huntu jeung bahan awak aluminium. Sacara umum, sambungan kabel optik kalayan utusan baja merlukeun beban mékanis luhur, sarta kieu lengkep assured ku bahan kakuatan aluminium tinggi nu dilarapkeun dina clamps jangkar. The fléksibel bail stainless steel has.

Kami clamps tegangan ngaganjel teu potong jaket sambungan kabel sarta ngajamin jaman panjang pamakéan.

Maranéhanana fittings sambungan kabel serat optik bisa dilarapkeun kana maot-tungtung, ganda maot-tungtung atawa ganda ruteu sambungan kabel anchoring.

ADSS clamps jangkar dijieun tina

* Fléksibel stainless steel bail
* Serat kaca bertulang, UV tahan awak plastik sarta wedges

The bail stainless steel ngamungkinkeun pamasangan ti clamps on kurung kutub, uli.

Sagala rakitan lulus tés tensile, pangalaman operasi kalawan suhu mimitian ti -60 ° C nepi ka uji +60 ° C, test Ngabuburit hawa, test sepuh, test lalawanan korosi jsb

12Next> >> Page 1/2

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu