Handap clamps kalungguhan

Handap ngakibatkeun clamps dirancang fixate sambungan kabel serat optik ti diaméter béda, dina kutub, munara, nalika handap-ngarah jalur atawa up-ngarah ruteu anu diperlukeun. Biasana ieu aksésori serat optik dipasang kalawan kabel transmisi di ngawengku ti 1 nepi ka 2 méter. Aya dua jenis utama hardware serelek hawa ieu:

* Turun kalungguhan clamp pikeun kutub
* Turun kalungguhan clamp pikeun munara
Sadaya asesoris sambungan kabel ieu dedicated ka fixate ADSS, OPGW, sarta serelek sejen babak kabel serat optik. Mantuan pikeun nyingkahan slipping, oyag, sarta attrition sahiji sambungan kabel dina mangsa pamakéan tina kondisi cuaca na angin.

Handap clamps kalungguhan dijieun tina bahan stainless steel, aluminium, thermoplastic. Yén insures lalawanan korosi tinggi na ngajamin jaman panjang pamakéan.

Jera nawarkeun sagala mendi sambungan kabel jeung asesoris nu diperlukeun dina pangwangunan jaringan overhead transmisi: kurung kutub, kutub banding, band stainless steel sarta buckles, kait, turnbuckles, shackles, dampers Geter spiral, sambungan kabel slack gudang, alur panyambungna paralel.

Sagala rakitan lulus tés tensile, pangalaman operasi kalawan suhu mimitian ti -60 ° C nepi ka uji +60 ° C, test Ngabuburit hawa, test sepuh, test lalawanan korosi jsb

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk