Gantung clamps pikeun inohong-8 kabel

Gantung atawa rojongan clamp pikeun inohong-8 sambungan kabel bisa dipasang dina ngawengku pondok di kutub panengah.

Handap asesoris gantung serat optik dijieun tina UV palastik tahan, pelat waja galvanized jeung hardware. Hal ieu ngamungkinkeun pisan gampang di pamasangan sambungan kabel serat optik jeung napel kutub (beton, kai, logam) kalawan hook gantung atawa tali stainless steel.

Utusan serat optik inohong-8 sambungan kabel dijieunna tina bahan béda: waja, FRP, Kevlar, AAC. Ukuran tina kabel optik utusan tiasa ogé béda. Sanajan kitu, di spite ieu, rarancang unik tina serat optik sambungan kabel gantung clamp ngawenangkeun pamakéan modél tunggal tinimbang varian. Ieu kahontal ku dua outers alur bagian palastik of aksésori, ieu nyadiakeun pamakéan kalawan hook atanapi band stainless steel salila instalasi kutub.

Serat optik jalur sambungan kabel tiasa lempeng atawa ngarobah, kalawan sudut nepi ka 25.

The pelat métal of clamp ngamungkinkeun pamasangan clamp on kutub kalayan ngagunakeun band stainless steel sarta pigtail hook atawa kurung. Kurung, uli na strapping nu sadia boh misah atawa babarengan salaku assembly kalawan gantung clamp.

Sagala rakitan lulus tés tensile, operasi pangalaman jeung hawa mimitian ti - 60 ° C nepi ka uji +60 ° C, test Ngabuburit hawa, test sepuh, test lalawanan korosi jsb

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Car