dampers Geter

Geter damper dirancang pikeun ngadalikeun frekuensi tinggi Geter Aeolian tina garis transmisi. dampers Geter bisa dipaké kalawan kawat optik taneuh (OPGW), sadayana (ADSS) kabel timer ngarojong diéléktrik.

Geter angin-ngainduksi nyiptakeun saimbangna, nu ngabalukarkeun hiji kacapean sahiji sambungan kabel dina tempat anchored of konduktor, deukeut hardware napel kawas clamps tegangan gantung, sarta hirup durasi ADSS, sambungan kabel OPGW pisan pondok.

Sabot damper Geter anu dipasang, éta bakal runtah énergi Geter Aeolian, ku sorangan.

Jera garis fittings geus researched pangalaman paling husus sarta pangalusna di wasting of Geter aeolian, ku kaasup handap dampers Geter dina rentang produk urang:

Stockbridge Geter damper
Geter spiral damper
The ukuran jeung géométri of dampers pangaruh jumlah énergi anu bakal runtah ngalawan Geter aeolian. Geter damper bakal dipilih nurutkeun bentang jeung konduktor sarat husus.

dampers Geter dijieun tina bahan stainless steel, aluminium, thermoplastic, baja. Yén insures lalawanan korosi tinggi na ngajamin jaman panjang pamakéan.

Jera nawarkeun sagala mendi sambungan kabel jeung asesoris nu diperlukeun dina pangwangunan jaringan overhead transmisi: kurung kutub, kutub banding, band stainless steel sarta buckles, kait, turnbuckles, shackles, dampers Geter spiral, sambungan kabel slack gudang, alur panyambungna paralel.

Sagala rakitan lulus tés tensile, pangalaman operasi kalawan suhu mimitian ti -60 ° C nepi ka uji +60 ° C, test Ngabuburit hawa, test sepuh, test lalawanan korosi jsb

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal