stop kontak distribution optik

Sebaran optik stop kontak (titik) disebut oge tungtungna pamaké terminating kotak mangrupa napel saperti outlet témbok. Titik distribusi optik anu dirancang keur solusi FTTH jeung jaringan optik pasif. Keur aplikasi FTTH gunana, stop kontak optik fiber ieu dipaké pikeun nungtungan cords optik fiber, patch cords, cords pigtail, kalawan adapters nurutkeun syarat customer.
FTTH serat optik stop kontak boga dua, atawa opat palabuhan, nu nyadiakeun pamasangan hiji atawa dua adapters serat optik, diwangun dina tapak suku SC biasa.
Serat optik buleud terminasi Jera urang méré panangtayungan mékanis, manajemén jalur serat fléksibel tur kontrol, gampang instalasi sabab fitur, dilaksanakeun dina rarancang sadaya buleud optik terminasi FTTH Serat.
Jera nawarkeun sagala faceplates serat FTTH optik, kalayan asesoris FTTH diperlukeun: serat optik Pigtail, serat optik patch ari, serat optik adaptor, Protection leungeun baju, Serat optik terminasi Box, serat optik Splice panutupanana, Tempatkeun kawat clamps, Turun ngakibatkeun clamps, kurung kutub , kutub banding, Anchoring na gantung clamps, sambungan kabel slack gudang, jsb Urang nawiskeun paling réngsé bagian optik pasip tina aplikasi FTTH.
Sagala asesoris FTTH lulus test pangalaman operasi kalawan suhu mimitian ti -60 ° C nepi ka +60 ° C test sepuh, test lalawanan korosi, test IP jsb
Wilujeng sumping di ngahubungan kami boga leuwih rinci.

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu