Hélik Line fittings

Solusi Jera pikeun ADSS na OPGW kabel anu dimekarkeun pikeun ngaronjatkeun reliabiliti, kinerja, Biaya hemat sadaya jaringan distribusi daya.
Jera nawarkeun fittings bodo preformed pikeun bulistir na insulated cabling overhead pikeun aluminium jeung tambaga sistim keur sektor HV distribution kakuatan jeung Jaringan rail. Fittings hélik ogé dipaké dina jaringan telekomunikasi overhead jeung Pakem ADSS na OPGW kabel serat optik.

Jera rentang produk produk garis preformed ngawengku: bodo dicekel maot-tungtung, dicekel gantung, dasi samping, dasi kembar, dasi luhur insulator, rod armor, splices tegangan pinuh, keur aluminium, tambaga, atawa galvanized dumasar konduktor.
Anu dicekel dimaksudkeun pikeun anchoring garis transmisi kakuatan overhead, cahaya jalan, angkutan darat, elemen wangunan sarta constructions nu nyadiakeun metoda paling éféktif dinten ieu keur securing bodo strand. Ieu unik, salah-sapotong maot-tungtung téh rapih dina penampilan sarta bébas tina bolts atawa alat nyekel-stress tinggi. The maot-tungtung bodo kawat dicekel éta kahiji mun nawarkeun loop cabled, hiji fitur nu nyadiakeun leuwih durability, tensioning gampang tur adaptability kana sababaraha guying. Bodo-Pakem Dead-tungtung dijieun tina bahan anu sarua salaku strand nu sipatna dilarapkeun. Maranéhanana kudu dipake dina hardware anu keur lumangsung dina posisi maneuh. Garis pas overhead teu matak diwenangkeun muterkeun atawa spin ngeunaan sumbu of strand nu. Aranjeunna teu matak dipaké salaku parabot kaasup datangna-alongs, narik-di dicekel, jsb

Sakabéh aranjeunna geus diuji jeung kolaborasi listrik sarta telekomunikasi pausahaan guna nyugemakeun sarat lokal jeung standar nasional konsumén urang.

Unggal dinten urang - Jera nu ngaronjatkeun asesoris urang pikeun ngahontal tantangan anyar pasar dikabaran listrik jeung jaringan global.
Kami fokus kana kualitas jeung dina leyuran réngsé pikeun konsumén urang.
Wilujeng sumping ngahubungan kami

12Next> >> Page 1/2

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

WhatsApp Online Chat !