guy dicekel maot-tungtung

Jera ngahasilkeun fittings bodo preformed pikeun bulistir na insulated konduktor sambungan kabel overhead.
Tipe nu paling umum dina hélik garis pas disebut produk garis séjén preformed nyaeta: maot-tungtung bodo dicekel. Guy Pakem maot-tungtung dipaké dina munara atawa kutub kai di pangwangunan jaringan distribusi. Maot-tungtung bodo dicekel dijieun tina bahan anu sarua sakumaha konduktor nu aranjeunna dilarapkeun, aluminium, tambaga, waja galvanized
Umumna maot-tungtung bodo dicekel bisa dipaké dina sebaran Daya listrik atanapi di jaringan telekomunikasi overhead jeung fixate ADSS na OPGW serat optik kabel nepi kutub jeung munara.
Anu dicekel téh dimaksudkeun pikeun jangkar konduktor overhead atanapi bodo strand securing sahiji kutub. The unik, desain hiji-sapotong tanpa bolts atawa luhur-stress nyepeng alat ngajamin instalasi gampang jeung jaman hirup panjang Preformed hélik clamp pas.
Jera sanggup ngamekarkeun maot-tungtung bodo kawat dicekel nurutkeun spésifikasi sambungan kabel Anjeun.
Sakabéh kawat kabentuk tungtung maot kami geus diuji jeung kolaborasi listrik sarta telekomunikasi pausahaan guna nyugemakeun sarat lokal konsumén urang. Saterusna, Jera boga rentang lengkep fasilitas nguji pikeun lumangsungna éta tés tina kawat hélik.

Unggal dinten urang aya ngaronjatkeun asesoris urang pikeun ngahontal tantangan anyar pasar dikabaran listrik jeung jaringan global.
Kami fokus kana kualitas jeung dina leyuran réngsé pikeun konsumén urang.
Wilujeng sumping ngahubungan kami

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk