ACCC, dicekel bodo ACSR

Aluminium deadends dipaké dina kutub atawa munara logam di pangwangunan jaringan pangiriman dina sebaran listrik dumasar ACCC tur konduktor ACSR.
Dicekel aluminium dijieun tina kakuatan tinggi kawat korosi tahan alloy aluminium, katutupan ku lapisan keusik jeung lem, bisa dipaké dina lingkungan mana wae. Dicekel aluminium hélik nu dirancang pikeun nahan dipeunteun kakuatan pinuh ku aluminium (Priangan), atawa alloy aluminium (ACCC), atawa alumunium katutupan baja (ACSR) konduktor.
Biasana dipasang dina konduktor, teu merlukeun parabot nanaon.

Jera garis produksi preformed nyaeta mampuh nyaluyukeun kawat kabentuk tungtung maot luyu pikeun sambungan kabel lambar data klien '.

Sakabéh ADSS dicekel maot tungtung kami sarta kabentuk asesoris kawat geus diuji jeung kolaborasi listrik sarta telekomunikasi Utiliti guna nyugemakeun sarat konsumén urang.
Jera boga rentang lengkep pakakas uji pikeun lumangsungna éta uji tipe tungtung maot heliformed ti preformed rentang produk garis.
Urang difokuskeun kualitas sarta rentang lengkep dicekel baja kabentuk, nu ngawengku: bodo dicekel sambungan kabel serat optik maot-tungtung, dicekel gantung, dasi samping, dasi kembar, dasi insulator luhur, rod armor, splices tegangan pinuh, thimbles casted, kutub fittings (jangkar shackles, panon bola), gerak ngadalikeun damper jsb
Unggal poé urang ngaronjatkeun produk urang pikeun ngahontal tantangan anyar pasar dikabaran listrik jeung jaringan global.
Wilujeng sumping ngahubungan kami

:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart